Υγεία

«Νόμιζα πως ήταν γρίπη»- Τι λέει αρνητής του κορωνοϊού από το νοσοκομείο (Βίντεο)

Ήταν αρνητής του κορωνοϊού και μάλιστα πίστευε πως η Covid- 19 ήταν απλά ένα πολιτικό ζήτημα και όχι μια ασθένεια. Όλα αυτά φυσικά, πριν νοσήσει από τον ιό και βρεθεί στο νοσοκομείο.

Ο Chuck Stacey από τις ΗΠΑ με δυσκολία στην αναπνοή του πλέον, παραδέχεται δημόσια πόσο λάθος έκανε στις εκτιμήσεις του για τον ιό που σκότωσε 1, 8 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

“Δε φορούσα μάσκα” αναφέρει στο βίντεο που πρόσφατα ανάρτησε στο διαδίκτυο. “Πίστευα ότι απλά ήταν μια γρίπη, πως η κατάσταση με τον κορωνοϊό ήταν ένα ψέμα υποκινούμενο από πολιτικά κίνητρα, νομίζω ότι μια μάσκα θα με είχε βοηθήσει… Νομίζω ότι δε θα θέλατε να καταλήξετε σαν εμένα, έχω σοβαρό πρόβλημα με την αναπνοή μου και αν χειροτερέψει και άλλο η κατάσταση θα πρέπει να διασωληνωθώ”.

Τα μάτια του δακρύζουν όταν αναφέρεται στους αρνητές και τους παρακαλεί να αλλάξουν γνώμη και να προστατέψουν τον εαυτό τους αλλά και τις οικογένειές τους: “Αν φορέσετε μάσκα θα μειώσετε σημαντικά τον κίνδυνο να κολλήσετε, κάντε το για τα παιδιά σας, για εκείνους που αγαπάτε, για τον εαυτό σας”.

Μεταξύ άλλων ο μεσήλικας, αναφέρει πως δεν ήταν μονάχα η πεποίθησή του για τη σοβαρότητα της ασθένειας που τον απέτρεπε από το να φορέσει μάσκα αλλά και το γεγονός ότι είχε κάποιο είδος κλειστοφοβίας.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός πως όπως ο ίδιος αναφέρει μετά τη δημόσια εξομολόγησή για τη σημερινή κατάσταση της υγείας δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που πιστεύουν πως δεν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία: «Έκανα λάθος, μεγάλο λάθος… αλλά είναι σωστό να εύχεστε να πεθάνω; Δεν πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλο και να προσευχόμαστε ο ένας για τον άλλο;»

Όλη η επικαιρότητα