Γ Εθνική

Ν. Δούλος (Αίας Γαστούνης): «Όλες οι ομάδες θα είναι σχεδόν καινούριες και άγνωστες!»

Κανονικά συνεχίστηκε και χθες  η προετοιμασία  του Αίαντα Γαστούνης, ενόψει του Κυριακάτικου  αγώνα στο Αίγιο, κόντρα στον Παναιγιάλειο, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος!

Ένα ομολογουμένως δύσκολο ματς, για το  οποίο η «Πατρίς – Σπορ» ζήτησε χθες τη γνώμη του έμπειρου Αμαλιαδίτη μέσου της ομάδας, Νίκου Δούλου!

«Ο Αίας είναι από τις ελάχιστες ομάδες του 9ου ομίλου που κράτησε το 99% του αρχικού του ρόστερ, και  επιστρέφει  δυναμικά  στη Γ΄ εθνική, με στόχο την παραμονή  στην κατηγορία! Έχοντας κάνει  τη σωστή προετοιμασία, φαίνεται να  είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τις  άλλες ομάδες του ομίλου! Φτάνει όμως  αυτό να το δείξουμε στο γήπεδο, ξεκινώντας από την ερχόμενη Κυριακή μέσα στο Αίγιο! Ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία!  Όμως εμείς, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για βαθμό η βαθμούς, γνωρίζοντας ότι έχουμε μπροστά μας, δέκα τελικούς!

Με το πρόγραμμα που έχουμε(6 ματς εντός και 4 εκτός), και με τη δύναμη της έδρας μας, πιστεύω ότι στο τέλος θα  καταφέρουμε  να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στη Γ εθνική!  Το μόνο που με προβληματίζει είναι το γεγονός,  ότι όλες οι  ομάδες μετά την επανέναρξη, θα  είναι σχεδόν καινούριες και άγνωστες η μία στην άλλη. Συνεπώς το πώς θα παρουσιαστούν είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό και λίγο – πολύ βρισκόμαστε σχεδόν στην ίδια αφετηρία. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή αρχή και μακριά από τραυματισμούς»

 

Όλη η επικαιρότητα