ΕΠΣ Ηλείας

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της ΕΠΟ

Αρ. Κουλούρης (Πρόεδρος ΕΠΣ Ηλείας): «Όταν θα έρθει η ώρα θα αποφασίσουμε»

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για να κατατεθούν από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της ΕΠΟ. Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 19/2, αλλά παραμένει αμφίβολο αν θα γίνουν, αφού λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό, απαιτείται ειδική άδεια. Μέχρι πάντως  την ερχόμενη  Δευτέρα 8/2,  οι Ενώσεις θα πρέπει να καταθέσουν στην ΕΠΟ τις υποδείξεις τους για τον υποψήφιο πρόεδρο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.  Σε επίπεδο πρόεδρου η πρόθεση υποψηφιότητας Ζαγοράκη ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ενώ ο Στ. Ψαρρόπουλος στη τελευταία συνέντευξή του δήλωσε ότι αμφιβάλει για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Η εν δυνάμει υποψηφιότητα Ζαγοράκη, ειδικότερα αν είναι η μοναδική, ενδέχεται να επιφέρει αλλαγές και στη σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής, σε σχέση με τα πρόσωπα που είχαν θέσει υποψηφιότητα με το “ψηφοδέλτιο Ψαρρόπουλου”. Αν λάβουμε ως δεδομένο, αυτό που κατά κόρον γράφεται, περί επιθυμίας του Ζαγοράκη να επιλέξει κάποια από τα μέλη της Εκτελεστική Επιτροπής, αλλά και κάποια άλλα πρόσωπα – κλειδιά με εκτελεστικές αρμοδιότητες, τότε βρισκόμαστε και βάσει των χρονικών περιορισμών σε περίοδο ζυμώσεων, που θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την επόμενη Δευτέρα.

     Στροφή  180ο  από πολλές  ενώσεις της  χώρας που τωρα στηρίζουν  Ζαγοράκη!

Μετά  τον πρόεδρο  της ΕΠΣ Σάμου , χθες ήταν  ο  πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος στο radio avena μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν το ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο,  αλλά και για  τις εκλογές της ΕΠΟ, στηρίζοντας Ζαγοράκη:

«Έτσι όπως πάει το πράγμα το βλέπω δύσκολο, αν καταφέρουμε τελικά να κάνουμε τις εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου. Μακάρι να μην υπάρξει συνέχεια με τις αναβολές. Ο  Θ. Ζαγοράκης είναι ένα δικό μας παιδί. Θα χαρούμε να τον δούμε πρόεδρο αλλά ακόμη δεν έχει εκφράσει απευθείας την επιθυμία του  ο ίδιος!  Μετά και το κώλυμα που όπως φαίνεται ότι υπάρχει με τον κ. Ψαρρόπουλο,  και μην έχοντας κάποιον τρίτο να ενδιαφέρεται, οι πιθανότητες τείνουν να είναι ο Ζαγοράκης αυτός που θα είναι υποψήφιος. Αν θα είναι ο Ζαγοράκης, θα είναι ο μοναδικός. Στη συνέχεια είπε: «Δεν είναι θέμα προσώπου η επιστολή. Με ενόχλησε η εμπλοκή της κυβέρνησης με τις εκλογές των ομοσπονδιών. Απαξιώνονται οι Ενώσεις. Ήθελα από τη δική μου κυβέρνηση να μην υπάρχουν αυτά τα πράγματα, και έτσι  υπέγραψα!».

Η «Πατρίς – Σπορ» επικοινώνησε με τον Πρόεδρο  της ΕΠΣ Ηλείας κ. Αρ. Κουλούρη αναφορικά με τις  εκλογές της ΕΠΣΗ,  για  το αν καταθέσουν στην ΕΠΟ τις υποδείξεις τους για τον υποψήφιο πρόεδρο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. «Η ΕΠΣ Ηλείας  περιμένει τις εξελίξεις και δεν βιάζεται να αποφασίσει! Όταν έρθει η ώρα  θα ασχοληθούμε!  Όμως  αυτή την ώρα το ζητούμενο είναι αν στις 19  Φεβρουαρίου γίνουν τελικά οι εκλογές της ΕΠΟ? Αυτή  την ώρα προέχει η υγεία μας, καθώς  ο κίνδυνος(μιλώντας και με την ιδιότητα του γιατρού) παραμονεύει!  Αφήστε  λοιπόν να ξεκαθαρίσει  το τοπίο… και  εδώ ήμαστε!  Απαντώντας στο ερώτημα  αν  η ΕΠΣΗ  υποδείξει  κάποιο μέλος της  για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, δεν το απέκλεισε…» !

Oι καταληκτικές ημερομηνίες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για Ερασιτεχνικά Σωματεία!

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι καταληκτικές ημερομηνίες της χειμερινής μεταγραφικής  περιόδου 2020-2021,  για τα ερασιτεχνικά.

  • Εσωτερικές μετεγγραφές ερασιτεχνών: έως 31/3/2021, ώρα 23:59.59
  • Επανεγγραφές ερασιτεχνών: έως 31/3/2021, ώρα 23:59.59
  • Πρώτες εγγραφές ενηλίκων ερασιτεχνών: έως 30/4/2021, ώρα 23:59.59
  • Μετεγγραφές ορισμένου χρόνου (πρώην υποσχετικές): έως 31/3/2021, ώρα 23:59.59

Όλη η επικαιρότητα