Ηλεία

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στο ΚΔΑΠμεΑ «Ηλίανθος»

Με δωρεάν μεταφορά για όλο τον Νομό Ηλείας.

Ο Δήμος Πύργου ενημερώνει πως ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων στο  ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Ηλίανθος» μέσω του προγράμματος “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” έτους 2021-2022. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και τις  3/8/2021.

Στο ΚΔΑΠ μεΑ «Ηλίανθος» μπορούν να συμμετέχουν για 11 μήνες το χρόνο, άτομα (παιδιά και ενήλικες) στο φάσμα του αυτισμού, με αναπτυξιακές διαταραχές, νοητική υστέρηση, κινητικές δυσκολίες, προβλήματα ακοής- όρασης- λόγου, σύνδρομο Down και οποιοδήποτε άλλο σύνδρομο, χωρίς ηλικιακό όριο.

Τα παιδιά και οι ενήλικες εντάσσονται σε προσαρμοσμένες μικρές ομάδες, που λειτουργούν με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, με σκοπό την δημιουργική απασχόληση, την κοινωνική ένταξη και διαβίωση, την στήριξη της οικογένειας και την εν γένει βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους.

Επίσης προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ για όλο τον Νομό Ηλείας  με λεωφορείο του ΚΔΑΠ ΑμεΑ ‘ΗΛΙΑΝΘΟΣ’.

Οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης / Ερωτήσεις – Διευκρινήσεις σχετικά με την πρόσκληση και την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και φυσικά στο [email protected] και στα τηλέφωνα 26210 22122, 6976 538633 και 6936 708910

ΚοινΣΕπ Ηλίανθος

Τέρμα Σαρανταπόρου, Περιοχή Κούβελος

Πύργος Ηλείας

Όλη η επικαιρότητα