Ηλεία

Ξεκινά σύντομα και η ανάπλαση της οδού Κολοκοτρώνη στον Πύργο

Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμα σημαντικό έργο-ανάπλαση για τον Πύργο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης μετά από σχετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που ολοκλήρωσε την διαδικασία του προσυμβατικού ελέγχου.

Ο λόγος για την ανάπλαση της οδού Κολοκοτρώνη και των πέριξ οδών στο κέντρο της πόλης όπου πρόσφατα το Ελεγκτικό Συνέδριο δικαίωσε το δήμο Πύργου που, πλέον, βρίσκεται σε αναμονή για να την λάβει και εγγράφως.

Μόλις αυτό συμβεί θα είναι εφικτό το επόμενο, ουσιαστικό, βήμα για την υλοποίηση του έργου που δεν είναι άλλο από την υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία.

Μιλώντας στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» για τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Πύργου, Γιάννης Αργυρόπουλος τόνισε πως:

«Όπως έχουμε τονίσει το 2021 θα είναι μία χρονιά σημαντική για τον Δήμο μας, για την πόλη και για τις τοπικές κοινότητες καθώς θα ολοκληρωθούν έργα αναπλάσεων, αλλά θα συμβασιοποιηθούν, θα ξεκινήσουν και θα δημοπρατηθούν.

Έργα που πραγματικά θα δώσουν μία άλλη εικόνα τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και σε αρκετές συνοικίες. Μετά την πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση της οδού Κολοκοτρώνη και των καθέτων οδών που οδηγούν στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

Πρόκειται για ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο που θα αλλάξει την εικόνα της συγκεκριμένης περιοχής αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδός Κολοκοτρώνη είναι και ένας από τους πιο επιβαρυμένους σε κυκλοφορία δρόμους του Πύργου».

Όλη η επικαιρότητα