Ψυχαγωγία

Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν με τρία νέα επεισόδια

Ακούστε το άρθρο

Οι δημοφιλείς ήρωες του Λάκη Λαζόπουλου «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν διαδικτυακά με τρία ολοκαίνουργια επεισόδια που θα προβληθούν στις 20 και 27 Φεβρουαρίου και στις 6 Μαρτίου.

Για τρία διαδοχικά Σάββατα και μέσω live streaming το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την νέα εκδοχή της πολυαγαπημένης κωμικής εκπομπής των 90s η οποία θα έχει τώρα τίτλο «Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι εμβολιάζονται».

Τον Λάκη Λαζόπουλο θα συνοδεύουν καλεσμένοι όπως ο Λάκης Γαβαλάς και ο Χάρης Ρώμας.

«Η πλούσια Κυρία επί των τιμών εμφανίζεται τώρα ως «Lady 21» για να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό τη σημασία της επανάστασης ενάντια στους Τούρκους, να αποκαλύψει στιλιστικές λεπτομέρειες για το τι παπούτσια και τσάντες κρατούσαν οι Σουλιωτοπούλες πριν την πτώση, ποια ρούχα επέλεξαν οι γυναίκες στην έξοδο του Μεσολογγίου και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Ελλήνων για τυχόν απορίες.

Παράλληλα, ο Αστυνομικός θα εκπαιδεύει μπροστά στα μάτια του κοινού τους νεοσύλλεκτους, δείχνοντάς τους πώς να απομνημονεύουν τις αλλαγές των μέτρων που αλλάζουν ανά δύο ώρες, από τα πανεπιστήμια μέχρι τα γνωστά για την επικινδυνότητά τους στην εκκόλαψη επαναστατών προαύλια των νηπιαγωγείων.

Οι 10 Μικροί Μήτσοι θα κάνουν διάλογο με το κοινό απαντώντας σε ερωτήσεις για την πανδημία, τον εμβολιασμό και την παράνοια που μαστίζει το έθνος.» αναφέρει η ανακοίνωση της εκπομπής.

Δύο ημέρες μετά το κάθε live, κάθε επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο on demand σε χαμηλότερη τιμή.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση ηλεκτρονικών εισιτηρίων εδώ.

Όλη η επικαιρότητα