ΕΠΣ Ηλείας

Οι ποδοσφαιριστές της Ηλείας μιλούν για τη νέα διακοπή: «Στο ίδιο έργο θεατές…»

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την απόφαση της ελληνικής Ομοσπονδίας, να  επιβάλει  νέα  διακοπή στα    στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, και η «Πατρίς  Σπορ», ζήτησε τη γνώμη έξι πρωτοκλασάτων  παικτών της Γ’ Εθνικής και της  Α1  κατηγορίας της ΕΠΣΗ, αναφορικά με το πώς βιώνουν αυτή τη νέα καραντίνα, και το πότε βλέπουν την επιστροφή στα γήπεδα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ (Αλφειός Επιταλίου): «Μας  στεναχωρεί αλλά ελπίζουμε»

“Δυστυχώς και πάλι στο ίδιο έργο θεατές! Έχουμε κλειστεί στο σπίτι, βλέποντας ποδόσφαιρο μόνο από την τηλεόραση, και ακολουθώντας τρείς φορές της εβδομάδα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που μας έχει δώσει ο προπονητής μας, προσπαθούμε να είμαστε σε εγρήγορση! Πάντως το νέο «λουκέτο»  στο ποδόσφαιρο το περιμέναμε , καθώς προέχει η υγεία μας, σε αυτό το πρωτόγνωρο  γεγονός που βιώνουμε. Μας στεναχωρεί σίγουρα  το γεγονός, αλλά ελπίζουμε  στην επανέναρξη, την οποία εγώ όμως βλέπω ότι θα αργήσει πολύ, εκτιμώντας ότι θα είναι το νέο έτος και βάλε…» !

ΠΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ(Ξενοφών Κρεστένων): «Ελπίζω ότι τον Ιανουάριο θα επιστρέψουμε»!

«Είναι γεγονός ότι μας λείπει πολύ το ποδόσφαιρο, και φυσικά οι προπονήσεις και οι αγώνες, γιατί αυτό είναι η καθημερινότητα μας! Άλλωστε  όλα σταμάτησαν την ώρα  που βρίσκαμε το ρυθμό μας, με τα παιδιά πλέον να ασχολούνται από μόνα τους! Βέβαια άλλο η ατομική προπόνηση, και άλλο η ομαδική! Θέλω να ελπίζω ότι έστω μετά τις γιορτές, θα επιστρέψουμε στα γήπεδα, και προς το τέλος Ιανουαρίου  να ξεκινήσουν και τα πρωταθλήματα! Ψάχνουμε  να βρούμε τρόπους ώστε να ξεχνιόμαστε για λίγο, αλλά θα σας έλεγα πως  τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να  αναπληρώσει  το ποδόσφαιρο»!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (Δόξα Ν. Μανωλάδας): «Με τι όρεξη θα ξεκινήσουμε και πάλι;»

«Ακόμα δεν ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα και πάλι από την αρχή! Βέβαια προέχει πάντα η υγεία, και όπως καταλαβαίνεται δεν  ήταν δυνατόν ερασιτέχνες παίκτες,  να αγωνιστούν μέσα σε αυτή τη νέα πανδημία ! Ακολουθώντας πλέον ατομικό  πρόγραμμα εγώ και οι συμπαίκτες μου,  προσπαθούμε να είμαστε σε εγρήγορση! Κατά τα άλλα, μαζευόμαστε στο σπίτι, και βλέπουμε μπάλα, που εμείς δεν μπορούμε να παίξουμε! Όσο για την επανέναρξη φοβάμαι πολύ ότι θα αργήσει πολύ, από Γενάρη και βάλε! Και το βασικότερο με τη όρεξη θα ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή»!

ΠΑΝΟΣ  ΚΩΤΣΑΚΗΣ (Πανηλειακός):  «Η επιστροφή στα γήπεδα θα είναι τελευταία»

“Σίγουρα μας λείπει πάρα πολύ η κανονικότητα  του ποδοσφαίρου, και ιδίως σε όλους εμάς που έχουμε μεγαλώσει με το άθλημα, και αποτελεί τρόπος ζωής, μας λείπει ακόμα περισσότερο! Ήδη όπως όλες οι ομάδες ακολουθούμε   πιστά ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ βέβαια εργάζομαι και στο μαγαζί μου! Θεωρώ δε ότι πολύ δύσκολα θα επαναρχίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα και η Γ΄ εθνική! Χωρίς φιλάθλους και πάλι, και με τους παράγοντες των ομάδων οικονομικά εξαντλημένους,  νομίζω ότι η επιστροφή στα γήπεδα θα γίνει τελευταία, και αφού πρώτα ξεκινήσουν οι υπόλοιπες δραστηριότητες της ζωής μας»!

ΗΛΙΑΣ  ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ(Αίας Γαστούνης): «Θα χρειαστεί να ξεκινήσουμε από την αρχή…»!

«Σίγουρα μας λείπει πολύ το ποδόσφαιρο και ο τρόπος με τον οποίο εμείς  το βιώνουμε σχεδόν καθημερινά! Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, παρά με ατομικές προπονήσεις να παραμείνουμε σε εγρήγορση! Αλλά νομίζω πως θα χρειαστεί να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή, καθώς  η επιστροφή στα γήπεδα θα αργήσει πολύ, και εγώ προσωπικά βλέπω από Γενάρη και βάλε! Ευτυχώς που την περιμέναμε  αυτή τη νέα καραντίνα, και έτσι κάνοντας υπομονή, παραμένουμε κλεισμένοι στο σπίτι, και απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο μόνο από την τηλεόραση. Θέλω να πιστεύω ότι η χρονιά δεν θα χαθεί»!

ΝΙΚΟΣ  ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (Πέλοπας Πύργου): «Φοβάμαι ότι θα μας βρει καλοκαίρι…»!

«Αυτή τη φορά δεν αιφνιδιαστήκαμε, καθώς ήταν κάτι που το περιμέναμε, με βάση αυτά που συνέβαιναν γύρω μας! Πλέον ακολουθούμε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, και απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο μόνο από την τηλεόραση, και διαβάζοντας κάποια βιβλία, καλύπτουμε το χρόνο μας! Όσο για την επιστροφή στα γήπεδα, έχω την αίσθηση και πολύ το  φοβάμαι,  ότι θα επιστρέψουμε τον Γενάρη του 2021, με  ότι αυτό συνεπάγεται, και ίσως… μας βρει το καλοκαίρι, μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ»!

ΗΛΙΑΣ  ΜΠΑΤΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (Αστέρας Αμαλιάδας): «Το γήπεδο είναι η ζωή μας και μας λείπει»!

«Όπως ξέρετε για όλους εμάς τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, το γήπεδο είναι η ζωή μας, και τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να μας  το αναπληρώσει! Έτσι τώρα που δεν υπάρχουν ομαδικές προπονήσεις, ακολουθούμε παρέα με το φίλο μου και συμπαίκτη μου Γιάννη Παρασκευόπουλο, ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο Καλυβίων! Χωρίς βέβαια αυτό να αναπληρώνει τον τρόπο ζωής μας  καθημερινά στο γήπεδο, και το κλίμα της ομάδας που μας λείπει πολύ! Ευτυχώς και η τηλεόραση που βλέπουμε μπάλα, μένοντας σπίτι! Όσο για την επανέναρξη, πολύ φοβάμαι, ότι θα επιστρέψουμε από τα μέσα Γενάρη και μετά στις ομαδικές προπονήσεις, ξεκινώντας και πάλι από την αρχή, καθώς μας σταμάτησαν την ώρα που βρίσκαμε ρυθμό, μετά την πρώτη διακοπή του περασμένου Μαρτίου! Κάνουμε λοιπόν  υπομονή προς το παρών, μένουμε σπίτι και ελπίζουμε…»!

Όλη η επικαιρότητα