Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κολύμβηση: Ο πανηγυρισμός του Αυστραλού προπονητή που έγινε viral

Προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα στις κερκίδες

Η Αυστραλέζα Αριάρν Τίτμους νίκησε την Αμερικανίδα Κέιτι Λεντέκι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στα 400μ ελεύθερο, κι ο προπονητής της πρώτης Ντιν Μπόξαλ ξέσπασε σε απίστευτους πανηγυρισμούς

Με χρόνο 3:56.69 η Αριάρν Τίτμους από την Αυστραλία έληξε την κυριαρχία της Αμερικανίδας Κέιτι Λεντέκι στα 400μ ελεύθερο της κολύμβησης!

Ο χρόνος της είναι ο 2ος καλύτερος όλων των εποχών κι η νίκη της ήταν μια τεράστια επιτυχία. Όχι απρόσμενη, καθώς η Τίτμους ήταν αυτή που απειλούσε την Αμερικανίδα…

Κι όταν τελικά πήρε την πρώτη θέση ο προπονητής της Ντιν Μπόξαν πραγματικά εκσταστιάστηκε προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στις κερκίδες.

«Δεν ξέρω πως να το περιγράψω… Απλά μου βγήκε έτσι αυθόρμητα και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Νομίζω ότι έκανα όπως ο αγαπημένος παιδικός ήρωας ο Αμερικανός παλαιστής, «The Ultimate Warrior», εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Για να ηρεμήσει ο Μπόξαλ, χρειάστηκε η αγκαλιά ενός εκ των επικεφαλείς της αποστολής της Αυστραλίας, ωστόσο οι αντιδράσεις του δεν αποτέλεσαν έκπληξη για την αθλήτρια του η οποία στάματησε το σερί των 5 χρυσών της Λεντέκι.

«Έτσι είναι ο Ντιν! Ακόμη και στην προπόνηση παθιάζεται με ό,τι κάνει και θέλει κι από τον αθλητή του το 100%». δήλωσε από την πλευρά της η Τίτμους η οποία βούρκωσε κατά τη διάρκεια της απονομής, αφιερώνοντας την επιτυχία της στον προπονητή της.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα