Ηλεία

Οριστική αναβολή Έκθεσης Βιβλίου Κουρούτας!

Στην οριστική αναβολή της 19ης Έκθεσης Βιβλίου στην Κουρούτα, «προχώρησε» η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας λόγω της έξαρσης των τελευταίων ημερών του κορονοϊού.

Από τον περασμένο μήνα το θέμα απασχολούσε την διοίκηση του συλλόγου και η διοργάνωση της έκθεσης είχε να κάνει με τα μέτρα…της τελευταίας στιγμής.

Τελικά, η «τελευταία στιγμή» έφτασε και έφερε αυξημένα μέτρα με αποτέλεσμα ο σύλλογος να αποφασίσει την οριστική ματαίωση της Έκθεσης Βιβλίου και κατ’ επέκταση της Έκθεσης Τέχνης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πλατεία της Κουρούτας και προσελκύει χιλιάδες κόσμου.

Σε χθεσινή του δήλωση στην εφ. «Πατρίς», ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Νίκος Σιαψάλης επεσήμανε: «Δυστυχώς, αναγκαστικά, αναβάλλουμε για φέτος την Έκθεση Βιβλίου και την Έκθεση Τέχνης λόγω του κορονοϊού.

Πιστεύαμε ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν καλύτερα, αλλά τελικά τις τελευταίες μέρες η κατάσταση έχει επιδεινωθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στην περιοχή μας.

Οι εκθέσεις στην πλατεία Κουρούτας είναι θεσμός και προσελκύουν όσο διαρκούν πολύ κόσμο και δεν πρέπει να διακινδυνέψουμε να υπάρξει εξάπλωση του ιού.

Ελπίζουμε του χρόνου το καλοκαίρι τα πράγματα να είναι καλύτερα, να το έχουμε ξεπεράσει και να διοργανώσουμε και πάλι τις εκθέσεις».

Όλη η επικαιρότητα