Εκπαίδευση Ηλεία

Οριστικό τέλος για το Τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ του ΤΕΙ Πύργου – Που θα πάνε οι φοιτητές

“Λουκέτο” και τυπικά στο Τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ μπαίνει στις 31/10, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, αφού όπως φαίνεται, το υπουργείο Παιδείας δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΤΕΙ Δυτική Ελλάδας για επαναλειτουργία του με τροποποιημένο αντικείμενο σπουδών.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα είχε μπει σε καθεστώς μεταβατικότητας από το 2013 με το σχέδιο Αθηνά,  και είχε σταματήσει να δέχεται νέους σπουδαστές.

Η ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το ΠΔ 94/2013 (ΦΕΚ 132/5-6-2013 τΑ), το Τμήμα θα λειτουργήσει με την υφιστάμενη μορφή του έως 31-10-2018, και μετά θα καταργηθεί. Για το λόγο αυτό οι φοιτητές του Τμήματος με αίτηση τους, (σχέδιο της όποιας επισυνάπτεται στη παρούσα ανακοίνωση), έχουν την δυνατότητα επιλογής ένταξης τους, σε ένα από τα δύο παρακάτω Τμήματα του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας:

Στο Τμήμα ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΔΟΕΠΤΜ) του ΤΕΙ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ με έδρα τον Πύργο της Ηλείας ή

Στο Τμήμα ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ του ΤΕΙ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ με έδρα την Ναύπακτο (Αντίρριο) Αιτωλοακαρνανίας.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει από το διάστημα 10/9/2018 μέχρι και 01/10/2018, να καταθέσουν στο πρωτόκολλο της Γραμματείας του Τμήματος, την αίτηση (επικυρωμένη από ΚΕΠ) στην οποία θα αναφέρουν την παραπάνω προτίμηση τους.

Η κατάθεση της αίτησης επιλογής μπορεί να γίνει:

Με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση του τμήματος:

Προς:

Γραμματεία Τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ

Ρήγα Φεραίου

27100 Πύργος Ηλείας

Μέσω ΚΕΠ (με αποστολή όλων των στοιχείων της αίτησης).
Ιδιοχειρως στη Γραμματεία του Τμήματος.

Δείτε την ανακοίνωση και την αίτηση δήλωσης προτίμησης ΕΔΩ

Όλη η επικαιρότητα