Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού στον αγιασμό του ξενοδοχείου «Olympian Village» του ομίλου Aldemar

Ακούστε το άρθρο

Ν. Κοροβέσης: «Μία ευχάριστη νότα αισιοδοξίας εν μέσω πανδημίας»

Ως πηγή αισιοδοξίας χαρακτήρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης την έναρξη της σεζόν για την  ξενοδοχειακή μονάδα του ομίλου Aldemar «Olympian Village».

Ο Αντιπεριφερειάρχης παρευρέθηκε στον αγιασμό ύστερα από πρόσκληση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ομίλου Aldemar κ. Αλέξανδρου Αγγελόπουλου με τον οποίο ο κ. Κοροβέσης διατηρεί τόσο φιλικές σχέσεις όσο και στενή συνεργασία σε θέματα Τουρισμού, διαμονής και εστίασης.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά για το άνοιγμα του τουρισμού το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στις δράσεις της ΠΔΕ σχετικά με θέματα τουριστικής προβολής και στις νέες τάσεις της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Ο κ. Κοροβέσης χαρακτήρισε ως μία ευχάριστη νότα αισιοδοξίας το ξεκίνημα της σεζόν για μία τόσο σημαντική ξενοδοχειακή επιχείρηση της περιοχής μας. «Το άνοιγμα του Τουρισμού θα πρέπει να μας βρει έτοιμους» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης και τόνισε «η βαριά βιομηχανία της οικονομίας μας θα ανταποκριθεί με συνέπεια άλλη μία φορά».

Όλη η επικαιρότητα