Χωρίς κατηγορία

Ο Γιώργος Αυτιάς πάντρεψε τη μοναχοκόρη του – Όσα έγιναν στον γάμο

Είναι περήφανος μπαμπάς και δεν το κρύβει. Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ο ευτυχισμένος πατέρας της Αντιγόνης, που παρέδωσε στον άντρα της ζωής της.

Την Κυριακή 26 Αυγούστου η Αντιγόνη Αυτιά παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Αναγνωστάκη στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Κτήμα Ορίζοντες στο Κορωπί, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ο δημοσιογράφος για άλλη μία φορά κατάφερε να κρατήσει μακριά τους φωτογράφους και τις κάμερες και να ζήσει συγκινητικές προσωπικές στιγμές.

Μαζί με τη σύζυγό του Μαρία και τον γιο τους Αλέξανδρο βρέθηκαν από νωρίς στο κτήμα, και δεν σταμάτησαν να δέχονται συγχαρητήρια και ευχές από συγγενείς και φίλους.Ο γάμος και η δεξίωση είχαν κρητικό ρυθμό, αφού ο γαμπρός κατάγεται από τη Μεγαλόνησο και πιο συγκεκριμένα από τα Χανιά, όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η εφημερίδα.

Οι μουσικοί, Κρητικοί λυράρηδες, έδωσαν το πρόσταγμα για να ξεκινήσει το γλέντι, στο οποίο γαμπρός και νύφη πρωτοστάτησαν, αφού αποδείχθηκαν δεινοί χορευτές. Μαντινάδες γεμάτες ευχές, ρακή που έρρεε άφθονη και κέφι, έκαναν το γλέντι να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πηγή: thetoc 

Όλη η επικαιρότητα