Γ Εθνική Ηλεία

Ο Γιώργος Μπίρμπας για την μάχη του με τον κορωνοϊό: «Ήταν ένα μαρτύριο!»

  • Ο Πρόεδρος του Αίαντα Γαστούνης πλέον ανάρρωσε και στέλνει το δικό του, συγκινητικό, μήνυμα για τον Covid-19

«Ήταν ένα μαρτύριο. Όσοι έχουν νοσήσει μπορούν να καταλάβουν αυτό που εννοώ. Γι’ αυτό θέλω να τονίσω πως όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να φοράμε μάσκα, να τηρούμε τις αποστάσεις και να φροντίζουμε την καθημερινή υγιεινή μας», είπε μεταξύ άλλων, στη στήλη ο Πρόεδρος  του Αίαντα  Γαστούνης  Γιώργος Μπίρμπας του οποίου την πόρτα «χτύπησε» ο κορωνοϊός αλλά πλέον είναι καλά, βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει ενώ τις επόμενες  ημέρες θα μιλήσει στην «Πατρίς – Σπορ» εφ¨ όλης  της ύλης για την περιπέτεια της υγείας του  αλλά και του πατέρα του.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως ο ιός δεν κάνει διακρίσεις, και δεν ξεχωρίζει ηλικίες . Κι αν δεν είμαστε προσεκτικοί θα έχουμε προβλήματα και όχι μόνο πνευμονολογικά. Χρειάζεται να προσέχουμε να τηρούμε ευλαβικά όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μπορεί κάποιος άνθρωπος να είναι θετικός, χωρίς όμως να έχει συμπτώματα. Παράλληλα, θα πρέπει να περιμένουμε και το εμβόλιο, προσωπικά σκέπτομαι να το κάνω, ενώ φυσικά προτεραιότητα πρέπει να έχουν όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Με την ευκαιρία δε που μου δίνεται σήμερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω  όλους του επώνυμους και ανώνυμους για τις ευχές τους και τη συμπαράστασή τους», και μας παρέπεμψε  σε μια του ανάρτηση, στο fb, αναφορικά με κάποιους κακοήθεις  σε ότι αφορά την οικογένεια του, και την επιχείρησή τους στη Γαστούνη» !

Τι αναφέρει ο πρόεδρος του Αίαντα:

«Λόγω του ότι ακούγονται διάφορα πράγματα και ΟΧΙ καλοπροαίρετα θα τοποθετηθώ δημοσίως για όλα.

  1. Ο πατέρας μου είναι θετικός στο Covid-19 και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείου Πύργου στην πτέρυγα Covid και η κατάσταση του είναι σταθερή.
  2. Θετικος είμαι και εγώ στον Covid-19 χωρίς κάποιο σύμπτωμα.
  1. Μετά από τα αποτελέσματα αυτά θεωρήσαμε υποχρέωση μας να υποβληθεί όλο το προσωπικό σε Test Covid-19.
  2. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω όλα τα Test Covid-19 είναι αρνητικά.
  3. Μετά από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και εξηγώντας του την παραπάνω κατάσταση μας ενημέρωσαν πως το κατάστημα μπορεί να λειτουργήσει κανονικά αφού τα τεστ των εργαζομένων είναι αρνητικά.
  4. Το μαγαζί έκλεισε από σεβασμό προς τους πελάτες μας για να πραγματοποιηθεί Απολύμανση και όχι γιατί μας το επέβαλε κάποιος.
  5. Ολα τα άλλα που έχουν ειπωθεί μοιάζουν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθώς είναι αβάσιμα και ο μόνος σκοπός τους είναι να κάνουν ζημιά σε μια επιχείρηση η οποία συντηρεί 6 οικογένειες χωρίς να δώσει ΠΟΤΕ το παραμικρό δικαίωμα για οτιδήποτε.
  6. Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον που νοσεί χωρίς εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τι σου γίνεται εν μέσω μιας Πανδημίας που έχει πλήξει ολόκληρο τον πλανήτη.
  1. Ευχόμαστε Υγεία σε όλον τον κόσμο και όλο αυτό να τελειώσει ανώδυνα για όλους μας»

Όλη η επικαιρότητα