Κινηματογράφος

Ο Κλάιβ Όουεν θα υποδυθεί τον Μπιλ Κλίντον

Tο American Crime Story επιστρέφει στις μικρές οθόνες.

Tο American Crime Story επιστρέφει στις μικρές οθόνες και μετά την δολοφονία του Versace, θα ασχοληθεί με τον Bill Clinton.

Συγκεκριμένα στη τρίτη σεζόν της σειράς, ο Clive Owen θα υποδυθεί τον πρώην Αμερικάνο Πρόεδρο και το περιβόητο σεξουαλικό σκάνδαλο που είχε προκύψει με την Monika Lewinski, την οποία θα υποδυθεί η Beanie Feldstein (Booksmart).

Εκτός από τους προαναφερθέντες θα δούμε και τους Sarah Paulson ως το άτομο-κλειδί που πήρε το μέρος της Lewinsky, ενώ η Annaleigh Ashford (Masters of Sex) σε αυτόν της Paula Jones, που έκανε μήνυση στον Clinton.

H νέα σεζόν Impeachment: American Crime Story είναι βασισμένη στο best seller του 1999 που έγραψε ο Jeffrey Toobin με τίτλο A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President.

Update: Μετά από τις αναμενόμενες καθυστρήσεις λόγω της πανδημίας (κάτι που συνέβη για όλες σχεδόν τις ταινίες και τις σειρές παγκοσμίως), το American Crime Story Impeachment έχει επίσημο τρέιλερ. H πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Πηγή: moveitmag

Όλη η επικαιρότητα