Ο «Κύβος» ερρίφθη: Το καινοτόμο φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα της μάθησης

Share

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στον Πύργο «Κύβος»

Κάτι νέο ήρθε για τους μαθητές

Τις πύλες του ανοίγει αυτές τις ημέρες το νέο υπερσύγχρονο και καινοτόμο φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στον Πύργο «Κύβος». Πρόκειται για το κοινό όραμα των έμπειρων εκπαιδευτικών Κωνσταντίνου Ταυλόπουλου και Μαρίνου Κανελλάκη που πήρε «σάρκα και οστά» με πολλή αγάπη, υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στους μαθητές και τους γονείς.

Αφορμή για την υλοποίηση του φροντιστηρίου στάθηκε η ιδέα της δημιουργίας ενός διαφορετικού χώρου εκπαίδευσης από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, που να καλύπτει όλο το φάσμα σπουδών τόσο για μαθητές γυμνασίου, όσο και για λυκείου, με έμφαση φυσικά στην προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Για γυμνάσιο και λύκειο

Στο σύγχρονο περιβάλλον του Κύβου το μάθημα γίνεται υπό τον ήχο χαμηλόφωνης κλασικής και ambient μουσικής, ενισχύοντας την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχολογία των μαθητών για την εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και να ακολουθήσει το πρόγραμμα σπουδών που του ταιριάζει, μέσα από ιδιαίτερα ατομικά μαθήματα, ή με ιδιαίτερα 2 ατόμων ή να επιλέξει μαθήματα σε τμήμα έως 4 ατόμων.

Με «δυνατή» ομάδα εκπαιδευτικών

Μετά από μια δεκαετή πορεία στο χώρο της εκπαίδευσης με μαθητές που κατάφεραν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους επιτυγχάνοντας να σπουδάσουν στη σχολή που επιθυμούσαν, ο μαθηματικός Κωνσταντίνος Ταυλόπουλος και ο φυσικός Μαρίνος Κανελλάκης, ένωσαν τις δυνάμεις στον «Κύβο» και με την υποστήριξη της δυνατής ομάδας εκπαιδευτικών που συνεργάζονται, μπορούν να βοηθήσουν να θέσετε και να πετύχετε τους στόχους σας.

Η συνεργασία, η καλή ψυχολογία των παιδιών, όπως και η ενημέρωση των γονέων μέσα από συχνά τεστ και διαγωνίσματα, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη πορεία της εξέλιξης των μαθητών, μας είπαν οι κύριοι Ταυλόπουλος και Κανελλάκης. «Κύβος» και το ταξίδι της γνώσης τώρα ξεκινά…!

Τάκη Πετροπούλου και Γκοτσίνα.
Τηλέφωνο: 2621306716