Αθλητισμός

Ο Νίκος Κρανίτης από τη Νέα Φιγαλεία ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής

Η Εθνική ανδρών ρίχνεται σήμερα στην μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που θα λάβει χώρα στη Βασιλεία, έως τις 25 Απριλίου. Ανάμεσα στα μέλη της αποστολής βρίσκεται και ένας Ηλείος, ο Νίκος Κρανίτης από τη Ν. Φιγαλεία που θα επιδιώξει την διάκριση στην κατηγορία του εδάφους.

Ο Νίκος Κρανίτης λίγο πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μίλησε για τους στόχους του στον επερχόμενο αγώνα: «Έπειτα από τόσες ακυρώσεις διοργανώσεων λόγω της πανδημίας, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα καταφέρουμε να συμμετάσχουμε σε έναν αγώνα. Ήμουν στο γκρουπ αθλητών που έμεινε εκτός προπονήσεων για αρκετό διάστημα και κάναμε κούρσα με τον χρόνο για να επανέλθουμε έγκαιρα και να προλάβουμε να φορμαριστούμε.

Παρότι είχα κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, τις ξεπέρασα και νιώθω έτοιμος για τον αγώνα. Θα εκτελέσω στο έδαφος το πρόγραμμά μου με συντελεστή δυσκολίας 5,700, έχοντας στόχο να συνεχίσω από εκεί που είχα μείνει με την τελευταία εμφάνισή μου, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2019, στο οποίο τα είχα πάει πολύ καλά. Και κατόπιν, ενόψει των επόμενων διοργανώσεων, θέλω να επανέλθω όσο πιο δυνατός μπορώ στο σύνθετο ατομικό, το οποίο είναι και το σημαντικότερο για μένα ως αθλητή».

Όλη η επικαιρότητα