Ηλεία

Ο χαμός της… Εφημερίας στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Όπου «φτώχεια, γκρίνια», λέει ο θυμόσοφος λαός και κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, με αποκορύφωμα το «επεισόδιο» που σημειώθηκε τη Δευτέρα σε μέρα εφημερίας στο γραφείο της αναπληρώτριας διοικήτριας κας Ειρήνης Αγγελάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «επεισόδιο» ξεκίνησε αργά το μεσημέρι, όταν δύο γιατροί φέρονται να αποχώρησαν από τη Νοσηλευτική Μονάδα, παρότι το Νοσοκομείο εφημέρευε.

Η κα Αγγελάκου, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, όταν έμαθε για την αποχώρηση, προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους δύο γιατρούς για να τους ζητήσει να επιστρέψουν. Με τον έναν δεν κατάφερε να επικοινωνήσει, με τον άλλον όμως τα κατάφερε και λίγο αργότερα επέστρεψε…

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις επέστρεψε ο ένας εκ των γιατρών, πήγε στο γραφείο της αναπληρώτριας διοικήτριας και φέρεται να  ξεκίνησε λεκτική «επίθεση» εναντίον της.

Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Χριστόπουλο, αναφέροντας το περιστατικό και τι είχε προηγηθεί αυτού, και διατάχθηκε η μετακίνηση των δύο συγκεκριμένων γιατρών στο Νοσοκομείο Πύργου για την συνέχιση της εφημερίας τους, με αποτέλεσμα να σταματήσει την συγκεκριμένη μέρα η εφημέρευση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας!

Το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, το οποίο πολλοί χαρακτηρίζουν το «κερασάκι στην τούρτα» της κατάστασης και του κλίματος που έχει δημιουργηθεί, όχι μόνο μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων, αλλά και μεταξύ των ίδιων των εργαζομένων, όσο και εάν αυτό επιχειρείται ανά διαστήματα να αποκρύβεται…

Η εφ. «Πατρίς» επικοινώνησε με την κα Αγγελάκου για να τοποθετηθεί σχετικά με το περιστατικό, ωστόσο η ίδια απάντησε ότι στην παρούσα χρονική στιγμή δεν επιθυμεί να προβεί σε κάποια δήλωση.

Όλη η επικαιρότητα