Ελλάδα

Ο «ψηλός» και ο «κοντός» σπέρνουν τον τρόμο – Σπάνε αυτοκίνητα και μπαίνουν σε σπίτια (pics)

Ένα ακόμη περιστατικό απόπειρας κλοπής καταγράφηκε στο κέντρο της Λαμίας. Πολίτες καταγγέλλουν ότι άγνωστοι επιχείρησαν να παραβιάσουν τα αυτοκίνητά τους και να αποσπάσουν ότι πολύτιμο υπήρχε στο εσωτερικό τους.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, το πρωί της Κυριακής (10/1) η ιδιοκτήτρια ενός Polo βρήκε σπασμένα τα τζάμια του αυτοκινήτου της, ενώ πριν δύο μέρες πιθανότατα οι ίδιοι δράστες έσπασαν τα τζάμια ενός τζιπ. Το περιστατικό, όπως αναφέρει το lamianow.gr, σημειώθηκε επί της οδού Μακροπούλου.

Δείτε φωτογραφίες:

«Να σηκώνεσαι το πρωί και να βλέπεις αυτό. Δεύτερο κρούσμα από σπασμένο τζάμι αυτοκινήτου μέσα σε δύο ημέρες, σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα εδώ στην Μακροπούλου. Καλό θα ήταν οι περίοικοι και όσοι παρκάρουν επί της Μακροπούλου, από το ύψος του θεάτρου έως και το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας και λίγο πιο κάτω να έχουν το νου τους. Να πω ότι στην γειτονιά το τελευταίο διάστημα έχουν θεαθεί δύο άντρες, ένας ψηλός και ένας χαμηλότερου αναστήματος, πιθανότατα Ρομά, που κυκλοφορούν ύποπτα στην περιοχή φορώντας μέρα νύχτα μάσκες γυαλιά ηλίου και κουκούλες. Τα χαρακτηριστικά τους έχουν περιγραφεί στην αστυνομία. Μάλιστα πριν δύο μέρες μπήκαν και σε μια πολυκατοικία και έψαχναν. Εδώ οι περισσότεροι δεν έχουμε ως προς τα ζην να ‘χουμε και επιπλέον έξοδα από ζημιές έλεος πια…» αναφέρει στο Lamianow.gr πολίτης μας που αντίκρισε το νέο σπασμένο όχημα το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamianow.gr, οι κάτοικοι της περιοχής φοβούνται για τη συνέχιση των παραβατικών συμπεριφορών, μιας και τα περιστατικά φαίνεται να σχετίζονται με δύο άντρες έναν ψηλό και έναν χαμηλού αναστήματος που κυκλοφορούν ύποπτα στην περιοχή φορώντας μέρα νύχτα μάσκες γυαλιά ηλίου και κουκούλες.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν από λίγες μέρες είχαν μπει σε πολυκατοικία και έψαχναν. Έγιναν αντιληπτοί όμως από ένοικο που ειδοποίησε την αστυνομία και τράπηκαν σε φυγή.

via

Όλη η επικαιρότητα