Αιτωλοακαρνανία

Ο 18χρονος Γιάννης έχει ανάγκη τη βοήθεια μας για να σταθεί όρθιος- Tι λέει ο πατέρας του

Ακούστε το άρθρο

Τραυματίστηκε βαριά πέρυσι στη δημοτική βιβλιοθήκη

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει ο πυροσβέστης Μάριος Πάνου, πατέρας του 18χρονου Γιάννη Πάνου που τραυματίστηκε βαρύτατα μετά από την οροφή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγρινίου τον περασμένο Ιούνιο.

Ο 18χρονος που βρισκόταν στην οροφή της Βιβλιοθήκης, μαζί με φίλους όταν τμήμα της οροφής, που ήταν γυάλινο, υποχώρησε, με τον νεαρό να πέφτει στο εσωτερικό της. Αυτή τη στιγμή ο 18χρονος Γιάννης βρίσκεται στο Γεννηματά στην Αθήνα όπου και κάνει φυσικοθεραπεία εργοθεραπεία. Η διάγνωση είναι ατελής τετραπληγία και θλάση νωτιαίου μυελού.

Όπως αναφέρει ο πατέρας του, ο Γιάννης πρέπει σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα το “ANIMUS” όπου και θα συνεχιστεί η αποκατάστασή του με τη βοήθεια ποιο εξιδεικευμένων μηχανημάτων για να καταφέρει να σταθεί ξανά όρθιος.

Ακολουθεί ανακοίνωσή του:

«Χαίρεται

Το όνομα μου είναι Πάνου Μάριος και είμαι πυροσβέστης.

Από τον Ιούνιο του 2020 εγώ και η οικογένεια μου αντιμετωπίζουμε μια τρομερά δύσκολη κατάσταση μετά τον βαρύτατο τραυματισμό από πτώση μεγάλου ύψους του υιού μας Γιάννη 18 χρονών.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Γεννηματά στην Αθήνα όπου και κάνει φυσικοθεραπεία εργοθεραπεία. Η διάγνωση είναι ατελής τετραπληγία και θλάση νωτιαίου μυελού.
Από ‘δω και πέρα χρειάζεται να τον μεταφέρουμε σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα το “ANIMUS” όπου και θα συνεχιστεί η αποκατάστασή του με τη βοήθεια ποιο εξιδεικευμένων μηχανημάτων για να καταφέρει να σταθεί ξανά όρθιος.

Ζητάμε οικονομική βοήθεια έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα αυξημένα έξοδα νοσηλείας, μετακίνησης για να τον βλέπουμε κάποιες φορές το μήνα, και άλλα πολλά τα οποία χρειάζεται το παιδί μας.

Όποιος μπορεί και θέλει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό για να μας ενισχύσει.
IBAN : GR03 0172 4000 0054 0005 6276 226 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου : ΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Όποιος χρειάζεται απόδειξη των λεγόμενών μου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6945759811 όπου και θα μπορώ να του παρουσιάσω έγγραφα που αποδεικνύουν την κατάσταση του Γιάννη.

Ευχαριστώ πολύ…»

via

Όλη η επικαιρότητα