Αθλητισμός Μπάσκετ

Πάλεψε αλλά λύγισε στην Παναχαϊκή ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας με 73-68

Έδωσε μάχη στην Πάτρα ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας αλλά ηττήθηκε στον αγώνα της πρεμιέρας από την Παναχαϊκή με σκορ 73-68 .Στο ημίχρονο μετά από πολύ καλή εμφάνιση, μετά τα πρώτα 5 λεπτά ,προηγήθηκε με 33-32.

Το κακό ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο έδωσε αέρα στην Παναχαϊκή με τον Α.Σ.Σ.Α όμως να συνέρχεται και να μπαίνει ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα μέχρι τέλους .
Εύστοχη η Παναχαϊκή σε κρίσιμα σουτ διατήρησε το προβάδισμα αλλά υπήρξαν και διαμαρτυρίες για τα σφυρίγματα του πρώτου διαιτητή.

Όπως αναφέρει η ομάδα:

“Η διαιτησία του Ζακεστίδη από την Αθήνα στο δεύτερο ημίχρονο φόρτωσε με εύκολα φάουλ (Διαμαντόπουλος , Αδαμόπουλος ) και τεχνικές ποινές αθλητές και πάγκο της ομάδας μας.
Για έναν έμπειρο διαιτητή σαν αυτόν δημιούργησε τεράστιες απορίες η συμπεριφορά του αφού ποινικοποιήσε ακόμα και τους πανηγυρισμούς αθλητών και μελών της ομάδας με κερασάκι στην τούρτα τεχνική ποινή που όλο το γήπεδο νόμιζε ότι δόθηκε στην Παναχαϊκή αλλά τελικά ως δια μαγείας ήταν για τον Α.Σ.Σ.Α “.

Παρόλα αυτά η εμφάνιση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας έδειξε ότι θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο νέα δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής .

Δεκάλεπτα αγώνα :21-15, 32-33, 49-43, 73-68.
ΠΓΕ:(Λιόνας): Βανδώρος, Τριπολίδης3,Νικολάου 13, Τσουλέας 2, Παπανικολόπουλος 14(2), Παπαδόπουλος , Γκόβας 15(1), Μπαρδάκας 22, Μπουραντας 4.
Α.Σ.Σ.ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ(Νιπεργιάλης):Διαμαντόπουλος 12, Νοέας 15(2), Θεοδωρόπουλος 6(2), Συνετός 11(1), Βουρνάς 15, Κάλλης 7(1), Δασκαλόπουλος , Αγραπιδάκης, Νακόπουλος Αδαμόπουλος 2.

Η ομάδα του Α.Σ.Σ.Αμαλιάδας ευχαρίστησε το σωματείο της Παναχαϊκής για την άψογη φιλοξενία και εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Καννελακόπουλου που έφυγε τα ξημερώματα για το αιώνιο ταξίδι:

«Άνθρωπος του αθλητισμού , μεγάλος τερματοφύλακας του ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ , πατέρας του Γιώργου μεγάλου υποστηρικτή της ομάδας μας , της Ντίας και της Πόπης , αλλά και παππούς των Μιχάλη και Θανάση αθλητών της Ακαδημίας μας .
“Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Μιχάλη Κανελλακόπουλε θα σε θυμόμαστε πάντα”».

Όλη η επικαιρότητα