Αχαϊα

Πάτρα: Λίγα τριαντάφυλλα στη θάλασσα για τους τρεις αγγέλους

Ακούστε το άρθρο

Λίγα λουλούδια στη θάλασσα, στο σημείο όπου τα ξημερώματα της 21ης Σεπτεμβρίου 2015 έχασαν τη ζωή τους τόσο άδοξα τα τρία νέα παιδιά, πέταξαν οι συγγενείς που βρέθηκαν σήμερα το πρωί εκεί, για να τιμήσουν τη μνήμη τους.


Στο μοιραίο σημείο τελέσθηκε τρισάγιο, στη μνήμη του Αλέξη, της Ρεγγίνας και της Γεωργιάννας, από τον Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομο.


Σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια συμπληρώνονται από την τραγική εκείνη νύχτα που έχασαν την ζωή τους οι τρεις φοιτητές στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, όταν το ΙΧ που οδηγούσε φίλος τους έκανε βουτιά θανάτου στα παγωμένα νερα του λιμανιού της Πάτρας.

Η παρέα των παιδιών μετά απο νυχτερινή εξοδο κατευθύνθηκε στον Μόλο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητό τους, προκειμένου να επιβιβαστούν και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια. Μεσα σε ελάχιστα λεπτά το ΙΧ βρέθηκε μέσα στο νερό.

Το ρολόι έδειχνε 5:40. Τρείς φίλοι νεκροί… ο 21χρονος Ανδρέας Αλέξης, η 23χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη που ήταν από την Πάτρα, καθώς και η 20χρονη φοιτήτρια από την Καλαμάτα, Γεωργιάνα Μουραφέτη.

Οι υπόλοιποι τρείς της παρέας βγαίνουν ζωντανοί.

Το πρωί «ταξιδεύουν» τα νέα σε κάθε σημείο της πόλης αλλά και ολόκληρης της χώρας, η είδηση προκαλεί σοκ.

Για το τραγικό δυστύχημα η δικαιοσύνη έχει καταδικάσει τον νεαρό οδηγό του μοιραίου ΙΧ, σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και δύο μηνών με αναστολή, ενώ έχει ήδη ασκηθεί έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό.

Πηγή: patrastimes

Όλη η επικαιρότητα