Αχαϊα

Πάτρα: Σε απόγνωση οι έμποροι – Καταθέτουν τα κλειδιά κλειστών καταστημάτων

Σε απόγνωση οι έμποροι της Πάτρας με τα επαναλαμβανόμενα lockdown και κατ’ επέκταση το κλείσιμο των καταστημάτων τους για αρκετό καιρό, δίχως να υπάρχει ξεκάθαρη ημερομηνία για το πότε θα ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί σε συγκέντρωση το πρωί της Πέμπτης στις 10:00 στην πλατεία Γεωργίου, ανακοινώνοντας τα παρακάτω:

Τα μικρά καταστήματα λιανεμπορίου παραμένουν υποχρεωτικά κλειστά με κρατική εντολή για περισσότερο από έναν μήνα (παρά τις δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού ότι δεν αποτελούν εστία μετάδοσης του ιού).

  • Χωρίς κρατική στήριξη.
  • Με τις πάγιες υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς να τρέχουν…
  • Με τον αθέμιτο ανταγωνισμό των πολυκαταστημάτων και πολυεθνικών αλυσίδων που λειτουργούν κανονικά μέσω e-shop, και «χονδρικής».
  • Με τα supermarket να πωλούν σχεδόν τα πάντα, παρά την αρχική απαγόρευση.

Φτάνει πια δεν αντέχουμε άλλο!

Συνάδελφοι, την Πέμπτη 10/12/2020 στις 10:00 π.μ. έξω από Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στην Πλατεία Γεωργίου Α’ τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες καταθέτουμε τα κλειδιά και τα λουκέτα των κλειστών καταστημάτων μας.

Καλούμε τους φορείς της πόλης, τον Δήμο Πατρέων, την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος, τους τοπικούς Βουλευτές να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα μας.

Πηγή: Εφ.Πελοπόννησος

Όλη η επικαιρότητα