Ηλεία

«Παίρνουμε στα χέρια μας την υπεράσπιση της ζωής και της υγείας μας!» – Κάλεσμα σε σύσκεψη έξω από το Γ.Ν. Ηλείας

Βασικό θέμα είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία του Νομού εν καιρώ πανδημίας και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για ασθενείς και προσωπικό.
νοσοκομείο Πύργου

Σύσκεψη μεταξύ συνδικάτων φορέων και σωματείων θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 7 μ.μ. έξω από την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου Πύργου.

Βασικό θέμα είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία του Νομού εν καιρώ πανδημίας και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για ασθενείς και προσωπικό.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Τη στιγμή που η Ηλεία βρίσκεται στο κόκκινο η κατάσταση στα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας εξακολουθεί και παραμένει απαράδεκτη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνθήκες επικίνδυνες για ασθενείς και προσωπικό.

Οι υγειονομικοί συνεχίζουν να δίνουν παλικαρίσια μάχη παρά τις τεράστιες ελλείψεις, ενώ την ίδια ώρα το απαράδεκτο μέτρο της κυβέρνησης για αναστολές εργασίας δημιουργεί επιπλέον προβλήματα. Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ είναι τεράστιες!

Αντί να στηρίξει το δημόσιο σύστημα Υγείας, αντί να υποχρεώσει τους εργοδότες να πάρουν μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, αντί να ενισχύσει το λαϊκό εισόδημα των αυτοαπασχολούμενων και των φτωχών αγροτών της περιοχής μας, αλλά και τους πυρόπληκτους, συνεχίζει να αναγάγει την προστασία της υγείας αποκλειστικά στην ατομική ευθύνη του λαού μας.

Μετατρέπει το εμβόλιο από ανάγκη, δικαίωμα και όπλο της επιστήμης, σε μέσο διαίρεσης των εργαζομένων, εκβιασμών, επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα, αλλά και ευκαιρία για τους ιδιωτικούς ομίλους να αυξήσουν την πελατεία τους. Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την κατάσταση! Τώρα είναι ανάγκη να οργανώσουμε τον αγώνα μας για την υπεράσπιση της ζωής και της υγείας μας, των δικαιωμάτων μας.

Καλούμε όλα τα σωματεία, όλους τους μαζικούς φορείς του Νομού μας, σε συνέχεια των δράσεων των σωματείων μας το προηγούμενο διάστημα να συμμετάσχουν μαζικά στη σύσκεψη των σωματείων με θέμα την υγεία στον νομό μας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ- ΦΟΡΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ Γ.Ν ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΙΣ 19:00

Όλη η επικαιρότητα