Ηλεία

Παθολογική Κλινική Νοσ. Πύργου: Αύριο η συνάντηση Καρβέλη με τους γιατρούς

Ακούστε το άρθρο

Αύριο Πέμπτη θα γίνει τελικά στην Πάτρα, η συνάντηση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ κου Γιάννη Καρβέλη, με τους γιατρούς του Πύργου, για το σοβαρό θέμα το οποίο έχει προκύψει με την παθολογική κλινική, όπου μέσα σε διάστημα λίγων ημερών έχουν παραιτηθεί τρεις ιατροί και πλέον η κλινική αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας.

Ο κος Καρβέλης τόνισε ότι θα ακούσει τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν στην παθολογική κλινική του Πύργου και θα προσπαθήσει να δώσει την κατάλληλη λύση, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί αυτό το σοβαρό πρόβλημα και η κλινική να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά, ιδίως σε μία περίοδο όπου έχουμε έξαρση των κρουσμάτων covid-19, όχι μόνο στην Ηλεία, αλλά και σε όλη την περιφέρεια.

Χαρακτηριστικά ο Διοικητής της 6η ΥΠΕ τόνισε στην εφημερίδα «Πατρίς»:

«Την Πέμπτη θα ακούσω τα προβλήματα που υπάρχουν και θα συζητήσω με τους ιατρούς για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους. Θέλω να δω ποιο είναι το πρόβλημα το οποίο υπάρχει, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα και να μην έχουμε κανένα πρόβλημα στην παθολογική κλινική του γενικού νοσοκομείου Πύργου.

Εγώ θα συζητήσω με όλους για να δω ποιο είναι το πρόβλημα, αν υπάρχει, γιατί μπορεί να υποκρύπτεται και κάτι άλλο από πίσω».

Όλη η επικαιρότητα