Ηλεία

Παιδικός Σταθμός «Μαριέττα ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»: Λειτουργεί πλέον κανονικά…

Η διευθύντρια κα Ιωάννα Πανταζοπούλου ενημέρωσε όλους τους γονείς ότι όλα τα τεστ που έγιναν βγήκαν αρνητικά σε covid-19

Άμεση ήταν η αντίδραση της υπεύθυνης του παιδικού σταθμού «Μαριέττα ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στον Πύργο κας Ιωάννας Πανταζοπούλου, όπου είχαμε κρούσμα κορωνοιού σε παιδί, αφού μόλις έγινε γνωστό ότι όλες οι εξετάσεις που έγιναν βγήκαν αρνητικές, προχώρησε στην απαραίτητη ενημέρωση των γονέων, προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω ψυχική ταλαιπωρία γι’ αυτούς.

Όπως τόνισε η κα. Πανταζοπούλου ενημέρωσέ με e-mail όλους τους γονείς για τα αποτελέσματα και με αυτή την κίνηση έδειξε την υπευθυνότητα που την διακατέχει και σίγουρα της αξίζουν συγχαρητήρια επειδή ακολούθησε το απαραίτητο πρωτόκολλο και όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνει.

Η ανακοίνωση του παιδικού σταθμού και της κας Πανταζοπούλου είναι η παρακάτω :

«Αγαπητοί μας γονείς

Σας ενημερώνουμε πως από Πέμπτη 12/11/2020, το σχολείο μας θα λειτουργεί κανονικά εκτός από το τμήμα το οποίο προληπτικά και με πρωτοβουλία της διεύθυνσης θα μείνει κλειστό μέχρι και την Τρίτη 17 Νοέμβρη.

Ο χώρος του σχολείου μας έχει απολυμανθεί εσωτερικά και εξωτερικά και τα αποτελέσματα των τεστ για covid-19 είναι αρνητικά για όλο το προσωπικό του σχολείου μας .

Eπίσης να σας τονίσουμε πως δεν υπάρχει καμία αναφορά μέχρι σήμερα για κρούσμα στα υπόλοιπα παιδάκια του τμήματος στο οποίο υπήρξε το ασυμπτωματικό κρούσμα.

Σας παρακαλούμε θερμά να τηρείτε στο έπακρο τα μέτρα προστασίας για να είμαστε όλοι ασφαλείς!!!

Μην εκτίθεστε σε δραστηριότητες που μπορεί να αποβούν επικίνδυνες και βοηθείστε μας να συμβάλλουμε στην αποτροπή των κρουσμάτων!

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα του σχολείου 2621022215 και 6982065435 .

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, οι ώρες που όλοι περνάμε είναι δύσκολες και οφείλουμε και οφείλετε να ακολουθούμε πιστά διαδικασίες προστασίας και διαφάνειας σε ότι κάνουμε!!

Η Διευθύντρια

Ιωάννα Πανταζοπούλου»

Μακάρι όλες οι επιχειρήσεις να έκαναν αυτό το οποίο έκανε η διευθύντρια του παιδικού σταθμού και να ενημερώνουν για οποιοδήποτε παρόμοιο συμβάν, προκειμένου να αποφευχθούν παρανοήσεις και φυσικά να προφυλαχθεί η υγεία της τοπικής κοινότητας.

Φωτο : Υπεύθυνη και επαινετή στάση επέδειξε η Διευθύντρια του παιδικού σταθμού «Μαριέττα Νέα Εποχή» κα. Ιωάννα Πανταζοπούλου που ενημέρωσε αμέσως τους γονείς ότι όλα τα τεστ για κορωνοιό βγήκαν αρνητικά.

Όλη η επικαιρότητα