Γ Εθνική

Παλούμπης: «Εδώ και τώρα… να ενεργοποιηθεί η Βάρδα»

Χωρίς αντίκρισμα ήταν και η 3η Γ.Σ. του ΠΑΟΒ.

Χωρίς αντίκρισμα ήταν και η 3η Γ.Σ. του ΠΑΟΒ το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Βάρδα, καθώς το παρών έδωσαν μόνο 10 μέλη.

Τα οποία εν μέσω απογοήτευσης, εξέφρασαν την άποψη, η ομάδα να μην δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, και φυσικά το Κύπελλο.

Η προθεσμία των οποίων λήγει την ερχόμενη Παρασκευή, 30 Ιουλίου. Βέβαια δεν αποκλείεται, αυτή η απόφαση που πάρθηκε, σε δυο-τρεις μέρες να αλλάξει, αν υπάρξει κάποια εξέλιξη. Ήταν μια απόφαση, την οποία έλαβαν δέκα άνθρωποι, οι οποίοι έχουν προσφέρει αμέτρητα χρήματα και ώρες προσωπικής εργασίας για την ομάδα. Μόνο ένας απουσίαζε από αυτή τη Γενική Συνέλευση. Και αυτός ήταν ο Γιάννης Λέντζας, ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εκτός Ηλείας.

Το πόσες πιθανότητες υπάρχουν, ο Γιάννης Λέντζας, επιστρέφοντας στη Βάρδα, να μπορέσει να αλλάξει το κλίμα, είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να το προβλέψουμε αυτή τη στιγμή. Το βέβαιο είναι ότι έως την Παρασκευή, πρέπει η ομάδα να δηλωθεί στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Καθώς αν δεν κατέβει σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου, προβλέπεται πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών.

Αντίθετα, αν δεν δηλωθεί στο Κύπελλο, θα πληρώσει μεν το πρόστιμο που ισοδυναμεί με το παράβολο της συμμετοχής, αλλά η ομάδα “καθαρή”, θα μπορέσει να τοποθετηθεί από την ΕΠΣΗ στην Α1 κατηγορία και να περιμένει πότε θα ετοιμαστεί η προκήρυξη, ώστε να δηλώσει συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα, εάν και εφόσον βέβαια υπάρξει διοίκηση η οποία θα αναλάβει.

Στην εφ. «Πατρίς – Σπορ» μίλησε για το όλο θέμα που έχει προκύψει, ο Γεν. Διευθυντής του ΠΑΟΒ κ. Άκης Παλούμπης (ΦΩΤΟ) ο οποίος τόνισε: «Δεν γίνεται 3-4 άτομα (Λέντζας, Αναγνωστόπουλος, Νικολάου, Αφοί Παλούμπη κ. λ. π.), να τρέχουν όλα τα θέματα του ΠΑΟΒ στη Γ΄ Εθνική, 9 χρόνια τώρα. Πρέπει να ενισχυθεί το Δ.Σ. και να βοηθήσουν όσο περισσότεροι άνθρωποι μπορούν.

Η νέα Γ΄ Εθνική έχει πολλές απαιτήσεις και 9 σερί χρόνια στην κατηγορία, έχουν κάνει κάποιους ανθρώπους από εμάς να έχουμε “ματώσει” οικονομικά. Μη νομίζει κανείς ότι επειδή βγήκε Δήμαρχος ο Γιάννης Λέντζας, η ομάδα έχει λύσει όλα της τα προβλήματα και θα πάει “τρένο” τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμαρχος πλέον είναι λογικό να έχει ως πρώτη προτεραιότητα το Δήμο και όχι τον ΠΑΟΒ. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ενεργοποιηθούν πλέον όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωπο στη Βάρδα, αν θέλουμε η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και τη νέα περίοδο. Όμως υπό τις παρούσες συνθήκες, δε νομίζω πως ο σύλλογος θα κατέβει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ας σκεφτούν κάποιοι, ότι ο ΠΑΟΒ, δεν προσφέρει μόνο αθλητισμό, αλλά εχει και κοινωνική προσφορά, και είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσει να υπάρχει».

Όλη η επικαιρότητα