Αθλητισμός

Παναγιώτης Βασιλόπουλος: Κανονίζει… Regball με Λαρεντζάκη και Σαλούστρο!

Ακούστε το άρθρο

Ο αθλητισμός δεν μένει στάσιμος. Συνεχώς δημιουργούνται νέα σπορ και τάσεις, με τον κόσμο να ανακαλύπτει πάντα κάτι καινούργιο.

Οι Ρώσοι, πιστοί στην κλίση που έχουν στα… ιδιαίτερα σπορ, έκλεψαν την παράσταση με το Regball.

Τι είναι το Regball, αναρωτιέστε νοερά.

Μιλάμε για μία μίξη μπάσκετ, ελληνορωμαϊκής πάλης και ράγκμπι. Όχι, δεν έχει γίνει κανένα λάθος! Δύο ομάδες των έξι (με αμφίεση πάλης) συγκεντρώνονται σε ένα γήπεδο μπάσκετ και προσπαθούν να βάλουν καλάθια. Ο τρόπος με τον οποίο έχουν το δικαίωμα να το κάνουν φέρνει στο παιχνίδι και τα άλλα δύο αθλήματα.

Δεν υπάρχουν ντρίμπλες και κανόνες. Απλά βάζεις καλάθι. Η άμυνα (όπως και η επίθεση) λειτουργεί με τεχνικές πάλης και ράγκμπι και τα μόνα που απαγορεύονται είναι πιασίματα στα πόδια, σπρωξίματα στην πλάτη και γενικότερα αντιαθλητικές συμπεριφορές.

Το άθλημα μετράει κάποια χρόνια στην Ρωσία και φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό σε όλον τον κόσμο, μέσω διάφορων videos στα social media. Δεν είναι και λίγο να συνειδητοποιείς πως υπάρχει στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο!

Στο video του Eurohoops στο Instagram, μπορείτε να δείτε περί τίνος πρόκειται, ενώ αξίζει μία ματιά στα σχόλια, με τον Τζέιμς Γκιστ να ”υπογράφει” τον Γιόνας Ματσιούλις, ενώ ήδη ο «δικός μας» Παναγιώτης Βασιλόπουλος και οι Γιαννούλης Λαρεντζάκηςκαι Χρήστος Σαλούστρος κανονίζουν ώρα και μέρος!

Όλη η επικαιρότητα