Αθλητισμός

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ, Κ23 & Συνθέτων: Σήμερα και αύριο στο Παμπελοποννησιακό και με Ηλείους αθλητές/τριες!

Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην Κ23 στις 16 Φεβρουαρίου και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στις 11 και 12 Ιουλίου 2020 στην Πάτρα ακολουθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, σήμερα και αύριο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ23, καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων σε όλες τις κατηγορίες, την Δευτέρα και την Τρίτη 10 και 11 Αυγούστου. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου είναι ένα αθλητικό γεγονός υψηλού επιπέδου, μακριά από στρεβλώσεις που υπάρχουν σε άλλους χώρους του Αθλητισμού και με την παρουσία της πλειοψηφίας των Ελλήνων Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών του σήμερα, αλλά και του αύριο.

Δυστυχώς και λόγω της πανδημίας δεν επιτρέπεται η προσέλευση φιλάθλων στο Στάδιο, όμως θα υπάρχει η δυνατότητα της παρακολούθησης του βασικότερου μέρους των Αγώνων σε απευθείας μετάδοση από την ΕΤ1, σήμερα Σάββατο και την Κυριακή από τις 7 μ. μ.

Οι Ηλειακές συμμετοχές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι οι εξής:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Α/Γ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
800μ.: Γεωργία Δεσπολλάρη (Απόλλων Πύργου)
3000μ. Φυσικά Εμπόδια: Σταυρούλα Χρυσαείδη (Πανιώνιος)
ΑΝΔΡΕΣ
800μ.: Δημητράκης Μεϊντή (Κόροιβος Αμαλιάδας)
Μήκος: Νίκος Καψής (ΑΕΚ)
Επί κοντώ: Εμμανουήλ Καραλής (Απόλλων Πύργου), Θοδωρής Χρυσανθόπουλος (Πανιώνιος)
Τριπλούν: Αλέξανδρος Νέλι (Κόροιβος Αμαλιάδας)

ΣΥΝΘΕΤΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Έπταθλο Κ18: Ευγενία Πέππα (Κόροιβος Αμαλιάδας), Ελπίδα Θεοχαροπούλου (Απόλλων Πύργου), Νικολία Ποϊραζίδη (Απόλλων Πύργου)
ΑΝΔΡΕΣ
Δέκαθλο Ανδρών: Παναγιώτης Μάντης (Πανιώνιος)
Δέκαθλο Κ18: Δημήτρης Τσαμπάς (Απόλλων Πύργου)

Όλη η επικαιρότητα