ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: «Αποκαλυπτήρια»… σήµερα στο Επιτάλιο (5.30 µ. µ.)!

Πρεμιέρα στα φιλικά προετοιμασίας.

Πρεμιέρα στα φιλικά προετοιμασίας κάνει σήμερα ο Πανηλειακός μετά από δυο εβδομάδες προετοιμασίας! Συγκεκριμένα η ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Επιταλίου τον τοπικό Αλφειό, με ώρα έναρξης 5.30 μ. μ.!

Πρόκειται για ένα ματς όπου οι φίλοι της ομάδας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά το σύλλογο για φέτος αγωνιζόμενο! Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν μια σειρά από φιλικά ματς, όπως την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου με Κεραυνό Βρίνα στο Καλλίκωμο. Και ακόμα με Πέλοπα Πύργου στις 16 Οκτωβρίου και δύο με τον Αστέρα Αμαλιάδας, στις 20 Οκτωβρίου στην Αμαλιάδα και στις 23 Οκτωβρίου στον Πύργο.

Δοκιμάζει… δυο Αφρικανούς!

Δύο Αφρικανοί παίκτες βρίσκονται ήδη από την Δευτέρα στον Πύργο. Ο ένας είναι περιφερειακός επιθετικός από το νησί Σάο Τομέ στη δυτική ακτή της Κεντρικής Αφρικής και ο άλλος είναι μέσο αμυντικός από τη Νιγηρία. Οι δύο ποδοσφαιριστές έως τώρα έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις, και σήμερα θα αγωνιστούν στο πρώτο φιλικό με τον Αλφειό στο Επιτάλιο. Το πιθανότερο είναι να αποκτηθούν, ενώ ο Πανηλειακός τις επόμενες ημέρες θα φέρει στον Πύργο και τρίτο ξένο, με πολύ καλά στοιχεία, που θα αποκτηθεί άμεσα, καθώς η αξία του είναι γνωστή.

Όλη η επικαιρότητα