ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: Δεν έπεσαν από τα σύννεφα για το νέο «λουκέτο»

Λίγες  ώρες  έχουν περάσει από την απόφαση της ελληνικής Ομοσπονδίας, να  επιβάλει  νέα  παράταση  στη  διακοπή  των ερασιτεχνικών   πρωταθλημάτων  έως την 7η Ιανουαρίου  και βλέπουμε , και η «Πατρίς  Σπορ», από σήμερα ανοίγει…  μια νέα  σελίδα,  φιλοξενώντας κάθε ημέρα και μια από τις  ομάδες της  Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας,  με βάση την βαθμολογία που είχαν όταν διεκόπη το πρωτάθλημα,  ζητώντας  τη γνώμη του προπονητή ,  ενός  κορυφαίου παράγοντα της ομάδας,  και  φυσικά και ενός  παίκτη!  Η αρχή  γίνεται σήμερα  από τον  πρωτοπόρο Πανηλειακό.

Ας δούμε τι δηλώνουν:

ΚΩΣΤΑΣ  ΝΤΑΒΑΡΗΣ(Πρόεδρος  Πανηλειακού): «Ότι και να γίνει,  εμείς  είμαστε υποχρεωμένοι  να  παλέψουμε για το καλύτερο»!

« Δεν  μας προξένησε  έκπληξη η  νέα παράταση που δόθηκε από  την κυβέρνηση  στην καραντίνα  των αθλητικών δραστηριοτήτων!  Άλλωστε  στο πίσω μέρος  του μυαλού μας ,  έχουμε συνειδητοποιήσει, ότι η παράταση δεν θα είναι μέχρι την 7η Ιανουαρίου , αλλά θα  τραβήξει τουλάχιστον μέχρις τις αρχές Φεβρουαρίου!  Προσωπικά πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε έως τα μέσα Φεβρουαρίου, και  θα επιστρέψουμε στους αγώνες, γύρω στις αρχές Μαρτίου,  και με βάση τις αγωνιστικές που υπολείπονται, το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί τέλος Ιουνίου!  Με την ευχή βέβαια  να μην έχουμε και τρίτη καραντίνα μέσα στη σεζόν! Γιατί  διαφορετικά,  έχουμε τελειώσει! Όμως το θέμα δεν είναι για μένα αυτό?  Το θέμα είναι  όμως  σε τι κατάσταση  θα βρεθούν οι ομάδες μετά την επιστροφή στα γήπεδο? Καθώς  όλοι είμαστε ερασιτέχνες, και  όχι επαγγελματίες με  τις  ανάλογες ανέσεις! Άρα  θα είναι δύσκολο  οι ομάδες να φορμαριστούν  πολύ γρήγορα, και μπορεί  να δούμε  ένα άλλο πρωτάθλημα σε σχέση με τις πρώτες έξι αγωνιστικές που παίξαμε! Όμως καταλήγει ο κ. Ντάβαρης, εμείς είμαστε Πανηλειακός,  και είμαστε υποχρεωμένοι  βάση ονόματος  και ιστορίας, να παλέψουμε  και να προσπαθήσουμε για την υλοποίηση του στόχου μας, που είναι η επιστροφή της ομάδας στη Γ΄ εθνική!  Προς το παρόν  προσέχουμε, ώστε  όταν έρθει  η ώρα,  να δώσουμε  όλοι το παρών στο γήπεδο»!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ(Προπονητής  Πανηλειακού): «Δεν ήταν έκπληξη η νέα παράταση  στην  καραντίνα»!

«Για όλους εμάς τους ανθρώπους του  αθλητισμού, θεωρώ πως η νέα  παράταση  που δόθηκε από την κυβέρνηση  στην καραντίνα  έως της 7 Ιανουαρίου, δεν ήταν καθόλου έκπληξη!  Την περιμέναμε και έχουμε  πλέον  προσαρμοστεί  με αυτά τα πρωτόγνωρα  γεγονότα που ζούμε, ελπίζοντας  πολύ  λίγο, ότι η χρονιά θα συνεχιστεί  άμεσα και θα τελειώσει  ομαλά! Εγώ προσωπικά φοβάμαι,  πως η φετινή χρονιά θα έχει την τύχη… της περασμένης  σεζόν, ιδίως αν δεν έρθει έγκαιρα  στη χώρα μας το εμβόλιο! Είμαστε ακόμα στην αρχή του χειμώνα και βλέπετε  γύρω μας τις γίνεται? Άλλωστε ήμουν από  τους πρώτους που έλεγα  στους παίκτες  μου, ακόμα και όταν ξεκίνησε η σεζόν,  ότι φτάνει η ώρα που θα  μας «κλείσουν» και δυστυχώς… δικαιώθηκα!  Βέβαια  είναι κρίμα,  αλλά  δεν  βλέπω  «Φως στο  τούνελ»! Και το βασικότερο δεν βλέπω πως μπορεί να συνεχιστεί η σεζόν, η οποία  θα πρέπει πλέον να ξεκινήσει από την αρχή!  Είναι  βιολογικά αδύνατον  για έναν  αθλητή, και στη συγκεκριμένη περίπτωση για έναν  ποδοσφαιριστή , ιδίως μιας ομάδας όπως είναι ο Πανηλειακός που  κάνει πρωταθλητισμό,  να μπει στο γήπεδο  μετά  από μια μακρά  απουσία από τους αγωνιστικούς, και  να  ξεκινήσει  αγώνες! Θα χρειαστεί ένα  εύλογο χρονικό διάστημα για προετοιμασία, ώστε  να μην έχουμε  σωρηδόν τραυματισμούς! Τι να σου κάνουν οι ατομικές προπονήσεις?  Είναι αλλιώς  στο γήπεδο και με όλη την ομάδα, και αλλιώς  μόνος σου! Άσε που πολλοί παίκτες  δεν έχουν ψυχολογία, και το βασικότερο δεν έχουν ενδιαφέρον  για να προπονηθούν!  Γενικώς  δεν  είμαι καθόλου αισιόδοξος, ότι  η Α1 θα συνεχιστεί και θα είναι  όπως πριν την καραντίνα, γιατί μες έκλεισαν την ώρα που βρίσκαμε τον εαυτό μας , μετά την περσινή διακοπή»!

ΝΙΚΟΣ  ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ(Παίκτης  Πανηλειακού):  «Και πάλι στο ίδιο έργο θεατές!»

“Δυστυχώς και πάλι στο ίδιο έργο θεατές! Προσωπικά περίμενα τη νέα παράταση της καραντίνας έως την 7Η  Ιανουαρίου, και πολύ φοβάμαι μήπως πάμε ακόμα πιο πίσω! Αν δεν έρθει το εμβόλιο στην χώρα μας  έχω την αίσθηση ότι δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα από αυτό  το κακό!   Για την ώρα  έχουμε κλειστεί στο σπίτι, βλέποντας ποδόσφαιρο μόνο από την τηλεόραση, και ακολουθώντας  ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που μας έχει δώσει ο προπονητής μας, προσπαθούμε να είμαστε σε εγρήγορση! Άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, καθώς προέχει η υγεία μας, σε αυτό το πρωτόγνωρο  γεγονός που βιώνουμε. Μας στεναχωρεί σίγουρα  το γεγονός, αλλά ελπίζουμε  στην επανέναρξη, την οποία εγώ όμως βλέπω ότι θα αργήσει πολύ, εκτιμώντας ότι θα είναι το νέο έτος και βάλε…, δηλ. να επιστρέψουμε το Φλεβάρη στις προπονήσεις, και από Μάρτη στους επίσημους αγώνες, καθώς θα χρειαστεί και μια μινι προετοιμασία. Αν είναι αυτή να είναι η τελευταία καραντίνα, ας περιμένουμε! Το ερώτημα όμως είναι, θα  είναι άραγε η τελευταία»?

Όλη η επικαιρότητα