Πανηλειακός: «Πάνοπλος» αύριο με Διαγόρα Βραχνείκων

Ο Πανηλειακός ουσιαστικά έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του και απλά απομένει η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, για να είναι πλήρης ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ενός πρωταθλήματος με πολλές απαιτήσεις, όπου η ιστορική ομάδα της Ηλείας θέλει να έχει ένα πολύ δυνατό κέντρο, για να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.

Αυτή την στιγμή η διοίκηση του Πανηλειακού και ο Γιώργος Λαγός εξετάζουν κάποιους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν αγωνιστικά τους «ερυθρόλευκους» και σύντομα θα μάθουμε το όνομα του ποδοσφαιριστή που θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση.

Αγωνιστικά, ο Πανηλειακός συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του και αύριο Τετάρτη στις 18:30 θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την ομάδα του Διαγόρα Βραχνείκων η οποία θα είναι αντίπαλος του και στην κανονική διάρκεια της Γ εθνικής.

Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο Πύργου Χαράλαμπος Βιλαέτης.

*** Με αφορμή δημοσίευμα τοπικού site περί πιθανής εμπλοκής κάποιων μεταγραφών της ομάδας, ο πρόεδρος κ. Χρήστος Χήτος δεν θέλησε να τοποθετηθεί και τόνισε χαρακτηριστικά : «Ουδέν σχόλιο».