Αθλητισμός

ΠΑΟΒ – Μίκι Τσίρκοβιτς: «Χώρισαν»… σαν φίλοι!

Την οριστική του πλέον απόφαση φαίνεται πως πήρε ο έως τώρα τεχνικός του ΠΑΟΒ Μίκι Τσίρκοβιτς, ώστε αυτή τη φορά… να αποχωρήσει οριστικά από τους «πράσινους» της Βουπρασίας.

Μάλιστα, με αφορμή τη λήξη της σεζόν και την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά , θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκε στην ομάδα, αναφέροντας:  «Είμαι περήφανος, που δούλεψα σε αυτή την ομάδα και πονάω που φεύγω. Η Βάρδα είναι σαν το σπίτι μου. Είμαι όμως και επαγγελματίας προπονητής και πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση, οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί μου. Όλοι μαζί, δώσαμε χαρά σε αυτούς τους εκατό ανθρώπους που ακολουθούσαν παντού την ομάδα. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον Τάκη Μαντά και τον Γιάννη Παναγιωταρόπουλο,  από τη διοίκηση τον Άκη και τον Κώστα Παλούμπη, τον Τάκη Καλογερή, τον Βαγγέλη Περδίκη, τον Χρήστο Μπακογιάννη, τον Παναγιώτη Παναγούτσο, καθώς και τους δυο μεγάλους χορηγούς, τον Γιάννη Λέντζα και τον Δημήτρη Νικολάου. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω προσωπικά έναν φίλαθλο που ήταν εξωτερικός χορηγός μας, γνήσιος φίλαθλος και μας βοήθησε πάρα πολύ, τον Νίκο Διαμαντόπουλο».

                  Συναντήθηκε με το Δ.Σ. του ΠΑΟΒ

Πριν πάρει την οριστική του απόφαση, αν και από πλευράς ΠΑΟΒ δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση, ο Μίκι Τσίρκοβιτς, είχε μια επαφή με τους διοικούντες, οι οποίοι του εξήγησαν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και πως τα πράγματα ενόψει της νέας σεζόν είναι πολύ δύσκολα. Ο Σέρβος, αντιλήφθηκε μετά από αυτό, ότι η ώρα να φύγει, είχε φτάσει.  Ο ίδιος, έχει να λέει ότι η φετινή παραμονή, παρά τις πολύ αντίξοες συνθήκες, ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του. Ωστόσο, αντιλαμβάνεται και ότι ένας κύκλος του στην ομάδα έκλεισε, και θα πρέπει να αναζητήσει αλλού να εργαστεί και να ανοίξει έναν νέο κύκλο.

Όλη η επικαιρότητα