Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: «Από ώρα σε ώρα… θα ξεκινήσουμε γιατί δεν γίνεται αλλιώς»

«Όμως πως  θα μετακινηθούν…  οι παίκτες  μας που έρχονται  οι περισσότεροι από  Πάτρα  όταν ισχύει ακόμα  η καραντίνα»!

Η  Γ΄  εθνική  μπορεί  να ξεκίνησε προπονήσεις από  την περασμένη Δευτέρα ,  όμως στην ομάδα του ΠΑΟΒ, ακόμα  δεν έχουν  ξεκινήσει  αυτή τη μίνι προετοιμασία  που τους έδωσε τη δυνατότητα η ΕΠΟ  να κάνουν, πριν τη σέντρα της 28ης Μαρτίου!

Ας δούμε  λοιπόν  τους λόγους που έχουν καθυστερήσει:

ΑΚΗΣ ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ(Γεν. Διευθυντής ΠΑΟΒ): «Υπάρχουν πολλά  προβλήματα που αναζητούν απαντήσεις! »

«Πήραν μια απόφαση, και από εκεί και πέρα τρέξτε… ! Δηλαδή πατάμε το κουμπί και ξεκινάει η Γ Εθνική, γιατί έτσι βολεύει κάποιους ώστε να μην εκτεθούν και να μην πάρουν τις ευθύνες που επισύρουν οι βεβιασμένες αποφάσεις τους. Πως θα γίνονται μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών μου από το γειτονικό νομό και σε ενδεχόμενο έλεγχο ποιος θα απολογηθεί , και ποιος θα πληρώσει τα πρόστιμα? Πως  θα γίνονται  τα τεστ, από ποιόν, και ποιος θα πληρώνει! Τι θα γίνει άραγε με την Διαιτησία, θα μειωθεί όντως το εξοδολόγιο, η θα μας παίζουν διαιτητές από  την έδρα της κάθε ομάδας, και  θα γίνεται «πόλεμος»! Όλα αυτά τα λέω όχι γιατί δεν θέλω να  μην  ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όπως ακούγεται από πολλούς, ρίχνοντας τις ευθύνες στους παράγοντες αλλά τα λέω γιατί βλέπω ότι δεν μπορεί να βγει λόγω αντικειμενικών δυσκολιών ένα πρωτάθλημα, για αυτό άλλωστε έβαλαν και ένα γύρο !  Όμως  ανεξάρτητα από όλα  αυτά,  έως την ερχόμενη Τετάρτη  θα ξεκινήσουμε γιατί ο χρόνος περνά, και  θέλουμε να προλάβουμε  την πρεμιέρα της 28ης Μαρτίου, αν  και είμαι πολύ επιφυλακτικός!».

ΠΕΡΙΚΛΗΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ  (Παίκτης  ΠΑΟΒ):  «Σαν  να επιστρέφουμε από καλοκαιρινές διακοπές»!

«Σίγουρα η επιστροφή στα γήπεδα και στις ομάδες της Γ΄ εθνικής είναι θετικό! Το ερώτημα όμως στην παρούσα φάση και μετά από μια τέτοια μακρά αποχή, είναι πόσες ομάδες είναι έτοιμες να κατέβουν, και πόσες θα μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα αυτού του πρωταθλήματος, χωρίς βέβαια και πάλι φιλάθλους, και χωρίς χορηγούς !  Θα  μπορέσουν αυτοί οι παράγοντες που «ματώνουν» καθημερινά, να ανταποκριθούν τώρα, έχοντας πλέον πληγεί και ίδιοι  στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις από αυτή τη μακρά καραντίνα!

Όσο για την ομάδα μου τον ΠΑΟ Βάρδας, όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς, είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε, καθώς θα υπάρχει ο κίνδυνος  της τιμωρίας, και εως  την Τετάρτη  θα ξεκινήσουμε, περιμένοντας  και τις διευκρινήσεις  της ΕΠΟ»!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΟΣΗΣ(Αρχηγός ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ):  «Μεταφέρουν τις ευθύνες τους στις ομάδες !»

«Η αλήθεια είναι ότι μας χαροποιεί όλους η επιστροφή στις προπονήσεις, γιατί θα επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε μια ζωή, αλλά όμως με κάποιες προϋποθέσεις! Ιδίως δε, αν τηρηθούν τα πρωτόκολλα  υγείας, είναι σίγουρα θετικό, ύστερα από μια τόσο μακρά αποχή από τα γήπεδα. Το  ερώτημα  όμως είναι κατά πόσο μπορούν οι παράγοντες των ομάδων της Γ΄ εθνικής , να σηκώσουν από μόνοι τους, όλο αυτό το βάρος, όταν κάποιοι… έβγαλαν  απόφαση, επειδή πιέζονταν!! Άρα θα πρέπει η Πολιτεία η ΕΠΟ η έστω η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, να βοηθήσει στην παρούσα φάση!   Γιατί θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έτσι ώστε να μην σβήσει ο Ερασιτεχνικός  Αθλητισμός»!

Όλη η επικαιρότητα