Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Γίνεται «στολίδι» το «Γρ. Καλάκος»!

Με  γοργούς ρυθμούς   προχωρούν οι εργασίες  στο γήπεδο της Βάρδας στο  γνωστό σε όλους μας «Γρ. Καλάκος» !

Ένα γήπεδο το οποίο ως γνωστό έχει κλείσει  από το περασμένο καλοκαίρι και  ακόμα νωρίτερα, προκειμένου να   γίνει  επανασπορά  και αλλαγή  φυσικά  του χλοοτάπητα, οποίος πέρυσι  ήταν σε άθλια κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην  μπορούν οι τεχνίτες παίκτες του ΠΑΟΒ, να  αποδώσουν με βάση  την αξία τους!  Έτσι  θα λέγαμε πως ο Κωρονοιός από μια άποψη έκανε καλό στον ΠΑΟΒ, καθώς όταν αυτός  κληθεί να αγωνιστεί  και επαναρχίσει φυσικά το πρωτάθλημα,  θα έχει την δυνατότητα  να παίξει  κόντρα στον Διαγόρα Βραχνείκων(βάση  προγράμματος), στο δικό του γήπεδο, και όχι αυτό της Ν. Μανωλάδας που χρησιμοποιεί  έως τώρα για έδρα του!

Πυρετώδεις οι  εργασίες με την βοήθεια και του  Πολιτιστικού  Συλλόγου  Βάρδας

Τιε τελευταίες  ημέρες λοιπόν , σύσσωμη η διοίκηση του ΠΑΟΒ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο  γήπεδο της Βάρδας, με την βοήθεια  βέβαια και μελών  του Πολιτιστικού  Συλλόγου Βάρδας , όπως π.χ. της Μαίρης και της  Αγγελικής,  δουλεύοντας πυρετωδώς για  να αλλάξει όψη το «Γρ. Καλάκος», όχι μόνο σε ότι αφορά τον  αγωνιστικό του χώρο, αλλά όλους τους χώρους,  του, όπως είναι τα αποδυτήρια, η αίθουσα  φιλοξενίας , το γυμναστήριο, και ακόμα – ακόμα η εξέδρα, και  τα κάγκελα  της περίφραξης του  γηπέδου!  Μάλιστα  με την ευκαιρία  αυτή,  η διοίκηση του ΠΑΟΒ, ευχαριστεί  τα μέλη του Πολιτιστικού  Συλλόγου  Βάρδας για  την  εθελοντική  προσφορά τους στο  γήπεδο, στο  οποίο ελπίζουν  ότι  η επιστροφή στο πρωτάθλημα της Γ΄  εθνικής θα είναι  σχετικά  νωρίς και όχι καθόλου για φέτος, όπως έγινε με το  θεσμό του Κυπέλλου  Ελλάδας!

 Άκης   Παλούμπης (Εκπρόσωπος   τύπου ΠΑΟΒ):  «Δεν μας  θέλει… ο θεσμός  του κυπέλλου  Ελλάδας»!

Στην  «Πατρίς της Δευτέρας»  για  τη μη συμμετοχή των  Κυπελλούχων των  Ποδοσφαιρικών Ενώσεων  της χώρας  μας στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας της ΕΠΟ, παρότι  είχαν  κληρωθεί και  κάποιοι αγώνες έγιναν, μίλησε ο εκπρόσωπος   τύπου του  ΠΑΟΒ  κ.  Άκης  Παλούμπης   τονίζοντας τα εξής:  «Για άλλη μια φορά  σταθήκαμε άτυχοι, και έτσι δεν θα μπορέσουμε  να λάβουμε μέρος  σε αυτό τον μεγάλο θεσμό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, όπως είναι το Κύπελλο Ελλάδας της ΕΠΟ! Και μάλιστα παρότι είχαμε συμμετάσχει στην κλήρωση για να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας τον Α.Ο. Διαβολιτσίου!  Όμως  ο Κορωνοιός  ήταν αυτός που μας τα χάλασε , όπως πέρυσι με την διακοπή του πρωταθλήματος, και ελπίζω  να μην μας τα χαλάσει τελείως , με μια νέα διακοπή στο φετινό πρωτάθλημα!  Να σας θυμίσω ότι την περίοδο 2007 – 08, και πάλι  με «πέταξαν»  εκτός του ιδίου θεσμού, καθώς εμείς και η Ζάκυνθος ήμασταν  στα δικαστήρια  για το ποιος  θα κερδίσει την άνοδο στη Γ΄ εθνική, και η ΕΠΟ  τότε δεν μας περίμενε…, έκανε την κλήρωση, και εμείς  μείναμε  αμανάτι! Με λίγα λόγια δεν μας θέλει… ο θεσμός  του κυπέλλου Ελλάδας! Απλά  ευελπιστούμε, εκεί στην ΕΠΟ, να φανούν  κύριοι…, και τα έξοδα που  κάναμε για την συμμετοχή  μας  στο κύπελλο, από  την στιγμή που  εμείς δεν φταίμε, να τα συμψηφίσουν  στα έξοδα του πρωταθλήματος κατέληξε ο κ. Ακ.  Παλούμπης»!

Όλη η επικαιρότητα