Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Δυο νέα τεστ το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο με Τσιλιβή και την Κυριακή με Παλληξουριακό!

Άλλα δυο φιλικά έκλεισε η διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας  για τη συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας, μιας και το πρωτάθλημα ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου! Μπορεί λοιπόν σήμερα να μην βρέθηκε αντίπαλος για φιλικό, όμως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει πανδαισία  φιλικών για τους «πράσινους» του Μίκι Τσίρκοβιτς!

Συγκεκριμένα το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου ο ΠΑΟΒ , που λόγω έργων στο γήπεδό του το «Γρ. Καλάκος» πάει  από γήπεδο σε γήπεδο, θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Μυρσίνης τον      Α.Ο. Τσιλιβή Ζακύνθου!

Ενώ την Κυριακή το απόγευμα στο Δημ. Στ. Λεχαινών, θα φιλοξενήσει τον «νεοφώτιστο» στη Γ΄ εθνική Παλληξουριακό!  Δηλ. ομαδες  του 9ου ομίλου της Γ΄ εθνικής, με τις οποίες ο ΠΑΟΒ, θα βρεθεί αντίπαλος στο νέο πρωτάθλημα! Δυο ματς για πολλά συμπεράσματα για τον τεχνικό του ΠΑΟΒ Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος  στο φιλικό ντέρμπι της Γαστούνης την περασμένη Κυριακή , δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος  από την ομάδα του, με αποτέλεσμα να κάνει τέσσερεις  αλλαγές στα πρώτα λεπτά!  Κάτι βέβαια πολύ σπάνιο για τους περισσότερους προπονητές στην Ελλάδα, σε οποιαδήποτε κατηγορία, καθώς οι αλλαγές ξεκινάνε στην επανάληψη!  Αυτό όμως που έκανε ο Τσίρκοβιτς, δηλαδή τέσσερις αλλαγές στο 28΄, είναι  πρωτοφανές …!

Το αποτέλεσμα ωστόσο ήταν αυτό που τον δικαίωσε . Η λειτουργία της ομάδας βελτιώθηκε, οι  «πράσινοι» πήραν τα ηνία, είχαν δοκάρι, είχαν ευκαιρίες, ισοφάρισαν και γενικά έδειξαν εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Και μην πείτε τώρα «φιλικό ήταν, ο προπονητής κάνει δοκιμές», γιατί με τις πέντε αλλαγές δικαίωμα και τους εννέα παίκτες στον πάγκο, οποιοσδήποτε προπονητής θα μπορούσε κάλλιστα να το κάνει και σε παιχνίδι πρωταθλήματος, πόσο μάλλον ο… γνωστός Τσίρκοβιτς!

Όλη η επικαιρότητα