Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Επιστρέφει ο ∆ηµήτρης Μικελάτος

Παρελθόν από τον Ατρόμητο Πατρών αποτελεί ο Δημήτρης Μικελάτος. Ο προικισμένος μέσο – επιθετικός, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σπάρτης πριν τον Γενάρη πάει στον Ατρόμητο, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αχαΐας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δημοσιεύματα από τον γειτονικό νομό, τον “στέλνουν” πάλι κοντά στον Μίκι Τσίρκοβιτς και συγκεκριμένα στη Βάρδα. Όλοι άλλωστε γνωρίζουν, τον μεγάλο «έρωτα» που έχει με τον έμπειρο προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς, τον «μπαμπά» του όπως τον αποκαλεί, και ο Μικελάτος οδεύει προς ΠΑΟ Βάρδας.

Όμως και ο Μ. Τσίρκοβιτς έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Μικελάτο. Οι δρόμοι τους ενώθηκαν για πρώτη φορά, στη Δόξα Νέας Μανολάδας, στη Γ΄ Εθνική (τωρινή Football League). Βρέθηκαν ξανά μαζί, λίγα χρόνια μετά, στον Αστέρα Βλαχιώτη, για να συμβεί το ίδιο δύο σεζόν πίσω, στον Παμβουπρασιακό. Πέρσι, ο Μικελάτος ακολούθησε τον Τσίρκοβιτς στη Σπάρτη. Δεν αποκλείεται λοιπόν να τον ακολουθήσει για τέταρτη φορά, τη δεύτερη με τα χρώματα του Παμβουπρασιακού. Κάτι το οποίο βέβαια απομένει να ανακοινωθεί και επίσημα από τη διοίκηση του ΠΑΟΒ. Αναμένονται ανανεώσεις και μεταγραφές

Πάντως η εβδομάδα που ήδη διανύουμε θα είναι πολύ καθοριστική για τους «πράσινους» του Μ. Τσίρκοβιτς, καθώς σε πολύ μεγάλο βαθμό θα ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας περιόδου, τόσο με τις ανανεώσεις, όσο και τις μεταγραφές. Ξεκινώντας από τη φανέλα με το Νο 1, όπου μετά την αποχώρηση για τον Ολυμπιακό Βόλου του Γιώργου Λαδά, οι «πράσινοι» βρίσκονται στην αναζήτηση γκολκίπερ που μαζί με τον Αχαιό Κ. Σταθόπουλο, θα αποτελέσουν το δίδυμο της νέας περιόδου.

Ήδη βρίσκονται πολύ κοντά σε ταλαντούχο γκολκίπερ από την Αχαΐα! Παράλληλα στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει» σε όλα, και με έμπειρο κεντρικό αμυντικό, και απομένουν μόνο οι υπογραφές! Μιλώντας μάλιστα χθες με κορυφαίο διοικητικό στέλεχος των «πρασίνων» τόνισε, ότι όλα βαίνουν καλώς στον ΠΑΟΒ, δεν θα πρέπει να ανησυχούν οι φίλαθλοι της ομάδας, και όταν έρθει η ώρα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις!

Όλη η επικαιρότητα