Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Μάχη με το χρόνο…

Μάχη με το χρόνο δίνουν τις τελευταίες ώρες και ημέρες οι άνθρωποι του ΠΑΟ Βάρδας και κυρίως οι Δημήτρης Νικολάου και Άκης και Κώστας Παλούμπης προκειμένου να ξεκινήσει η προσπάθεια της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η προγραμματισμένη για την περασμένη Δευτέρα έναρξη της προετοιμασία του ΠΑΟΒ αναβλήθηκε και όπως φαίνεται δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε σήμερα αφού δεν υπάρχει ικανός αριθμός ποδοσφαιριστών στο ρόστερ προκειμένου ο Μίκι Τσίρκοβιτς να ξεκινήσει το χτίσιμο  για τη επερχόμενη Γ’ Εθνική.

Οι όποιες εξελίξεις στο αγωνιστικό σύμφωνα με πληροφορίες πάνε πλέον για την ερχόμενη Δευτέρα και στο μεσοδιάστημα οι ιθύνοντες της «Μπάρτσα» θα καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να κλείσουν ορισμένους ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί να πιάσουν δουλειά αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν μιας και αυτή τη στιγμή οι «πράσινοι» διαθέτουν στον δυναμικό τους μόνο τον νεοαποκτηθέντα Τσιρίκο και όσους έχουν ανανεώσει οι οποίοι είναι κυρίως νεαροί σε ηλικία.

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς με την σειρά του, περιμένει και αυτός με αγωνία τις εξελίξεις, ενώ στο ακουστικό τους βρίσκονται και αρκετοί παίκτες που σχεδόν τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα και αναμένουν το «πράσινο φως» για να φορέσουν ποδοσφαιρικά παπούτσια και να μπουν στο γήπεδο.

Χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, διεξάγονταν κρίσιμες διαβουλεύσεις μεταξύ των ανθρώπων της διοίκησης και τα αποτελέσματα τους θα τα διαβάσετε στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας.

Όλη η επικαιρότητα