Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Πλησιάζει ο «τελικός»… με Σκουλικάδο!

Όσο πλησιάζει η ώρα για το Κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδο στο «Γ. Καλάκος», άλλο τόσο «φουντώνει» το ενδιαφέρον των «πρασίνων» για το κρίσιμο ματς!

Ένα ματς, που για φέτος, στο πρωτάθλημα του α΄ γύρου, είναι και το τελευταίο στη Βάρδα! Στην ομάδα της Βουπρασίας είναι ξεκάθαροι και γνωρίζουν πολύ καλά πως η νίκη είναι μονόδρομος στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου ο ΠΑΟΒ να παραμείνει στη Γ’ Εθνική, σε ένα ματς «τελικός» όπως το χαρακτηρίζουν. Καλές οι θετικές εμφανίσεις και τα συναφή, αλλά πλέον η Βάρδα χρειάζεται και νίκες σε έναν μαραθώνιο του ενός γύρου που ασφαλώς και έχει ιδιαιτερότητες.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές, στο κόλπο βρίσκονται πολλές ομάδες και περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Τα μόνο πρόβλημα που απασχολεί τον τεχνικό Μ. Τσίρκοβιτς και το επιτελείο του, είναι ο Τσιρίκος που αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι της Γαστούνης, και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα! Από μια πρώτη ματιά άλλα ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται να υπάρχουν , και αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί και τις επόμενες ημέρες της προετοιμασίας!

Το ματς της Κυριακής ύστερα από απόφαση της ΕΠΟ, για συγκοινωνιακούς λόγους, θα ξεκινήσεις στις 2 μ. μ.!

Όλη η επικαιρότητα