Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Πρώτα τα διοικητικά και μετά όλα τα άλλα

Δύο γενικές συνελεύσεις πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες στον ΠΑΟ Βάρδας.

Δύο γενικές συνελεύσεις πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες στον ΠΑΟ Βάρδας, με τους ανθρώπους του συλλόγου να στοχεύουν στο να ολοκληρωθούν πρώτα οι διοικητικές εξελίξεις, ώστε μετέπειτα να δρομολογηθεί και ο αγωνιστικός σχεδιασμός.

Η πρώτη γενική συνέλευση αφορούσε οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, ενώ η δεύτερη την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ουσιαστικά, στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν νέα πρόσωπα που έδειξαν ενδιαφέρον για να εισέλθουν στο διοικητικό σχήμα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι όποιες επαφές σταματούν εδώ. Τουναντίον, οι άνθρωποι της ομάδας της Βουπρασίας θα συνεχίσουν και το επόμενο διάστημα, ώστε να φανεί αν θα υπάρξουν κι άλλοι… συμπαίκτες.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως υπήρξαν δημοσιεύματα που έφεραν ονόματα προπονητών ως υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΒ με δεδομένη την αποχώρηση του Μίκι Τσίρκοβιτς.

Κάτι τέτοιο διαψεύδεται αυτή τη στιγμή από τους «πράσινους» που υποστηρίζουν πως καμία κίνηση για τον αγωνιστικό σχεδιασμό δεν θα γίνει στη Βάρδα, αν δεν τελειώσουν πρώτα τα διοικητικά ζητήματα.

Επιπλέον, με μια λιτή και ξεκάθαρη τοποθέτηση ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παλούμπης δήλωσε: «Όσα έχουν γραφτεί για προπονητές στον ΠΑΟ Βάρδας είναι αστειότητες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προτεραιότητά μας είναι οι διοικητικές εξελίξεις».

Όλη η επικαιρότητα