Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Σήμερα κρίνεται το μέλλον του

Ο ΠΑΟ Βάρδας βρίσκεται σε οριακό σημείο.

Ο ΠΑΟ Βάρδας βρίσκεται σε οριακό σημείο ύστερα από τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες να συγκροτήσει Δ.Σ., ελέω της αδιαφορίας για τα τεκταινόμενα στην ομάδα από την τοπική κοινωνία.

Έτσι για σήμερα Δευτέρα, έχει προγραμματιστεί η τρίτη και τελευταία Γ.Σ. και αν επίσης δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την ομάδα, υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του συλλόγου και επιβεβαιώνει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΒ, κ. Γιάννης Λέντζας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Βάρδας αναφέρει:

“ΤO ΔΣ του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, ύστερα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες να συγκροτήσουν συμβούλιο, καθώς δεν υπήρξε ούτε προσέλευση μελών αλλά ούτε και ενδιαφέρον από μεριάς κάποιων, ορίζουν ως ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΉ ημερομηνία τη 26η ΙΟΥΛΊΟΥ ως την τελευταία προθεσμία διάσωσης της ομάδας από την προσφυγή στο πρωτοδικείο. Τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας καλούνται στο

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΑΡΔΑΣ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:30.

Δυστυχώς, η ομάδα μας δεν θα συμμετάσχει τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά σε κανένα πρωτάθλημα ή κύπελλο, γεγονός που αυτομάτως σημαίνει διάλυση του σωματείου”.

Γ. Λέντζας: “Δεν μπορώ να σηκώσω το βάρος μόνος μου”

Ο επί χρόνια επικεφαλής του ΠΑΟΒ, κ. Γιάννης Λέντζας, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν θα είναι σήμερα στη Γ.Σ., σε  τηλεφωνική επικοινωνία της «Πατρίς της Δευτέρας» ανέφερε για την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος και την δική του πρόθεση:

“Είναι πιθανό να διαλυθεί η ομάδα, αφού δεν ασχολείται κανείς. Εγώ αυτό που είναι να κάνω το κάνω, μόνος μου δεν μπορώ να κάνω κάτι. Πρέπει να μαζευτούν κάποιοι στην ομάδα, ώστε να παραμείνω κι εγώ ενεργός. Πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι μαζί, μεμονωμένα δεν γίνεται τίποτα. Εγώ πλέον δεν μπορώ να διαχειριστώ  μόνος αυτή την κατάσταση, έχω πολλά που πρέπει να ασχοληθώ… Η ομάδα δεν είναι μόνο τα οικονομικά δεδομένα, είναι πολλά που πρέπει να τα γνωρίζουν άπαντες. Υπάρχουν πολλά λειτουργικά θέματα που πρέπει να τα τρέξουν κάποιοι άνθρωποι”.

 

Όλη η επικαιρότητα