Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Στην αναμονή… ενόψει Αχαϊκής !

Η ηρεμία…, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΒ όπως γράψαμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ , έχει επέλθει πλήρως στην ομάδα, μετά  το σεισμό” που είχαμε στη Βάρδα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, και τις  ραγδαίες εξελίξεις, όπου παρελθόν αποτελούν τρεις βασικοί παίκτες, οι: Ντόμας, Σαμπανέι και Νικολακόπουλος, για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα!

Πλέον στο σύλλογο της Βουπρασίας, συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο εντός έδρας ματς, με την γειτονική Αχαϊκή στη Ν. Μανωλάδα! Με μοναδικό πρόβλημα τον Χριστόπουλο, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα στο ματς της Μεσσήνης με τον Πάμισο, και παραμένει τραυματίας! Όμως το βασικότερο πρόβλημα για τον ΠΑΟΒ είναι , ότι αυτή την ώρα δεν είναι σίγουροι αν τελικά γίνει το Κυριακάτικο ματς! Καθώς κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην Αχαϊκή, πράγμα το οποίο κινητοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας.

Η ομάδα ανακοίνωσε το γεγονός και απομόνωσε τον παίκτη. Μάλιστα όλη η ομάδα υποβλήθηκε σε τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα.  Σε περίπτωση που υπάρχουν τρία ή περισσότερα κρούσματα στην ομάδα, έχει το δικαίωμα να ζητήσει από την ΕΠΟ αναβολή του ματς.

Έτσι  στον ΠΑΟΒ, μπορεί να συνεχίζουν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Μίκι Τσίρκοβιτς, όμως από την άλλη, περιμένουν εναγωνίως τα αποτελέσματα των τεστ των παικτών της Αχαϊκής, για να μάθουν οριστικά αν θα αγωνιστούν η όχι την Κυριακή το απόγευμα!

Όλη η επικαιρότητα