Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι της Γαστούνης!

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από χθες οι παίκτες του ΠΑΟ Βάρδας, μετά το τετραήμερο ρεπό λόγω του Πάσχα.

Μπαίνοντας ουσιαστικά στην τελική ευθεία για το πολύ κρίσιμο Ηλειακό ντέρμπι με τον Αίαντα Γαστούνης. Ένα ματς μια κατηγορία και για τις δυο Ηλειακές ομάδες. Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΒ είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, για τον τεχνικό Μίκι Τσίρκοβιτς και το κλίμα να είναι πολύ καλό στα αποδυτήρια. Μάλιστα ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τη διοίκηση της ομάδας του Παμβουπρασιακού, εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του, δια μέσου των τριών αρχηγών, Αντώνη Λιόση, Περικλή Πολίτη και Δημήτρη Νικολόπουλου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέλησαν με αυτό τον τρόπο, να αποδώσουν τα εύσημα στους διοικούντες, οι οποίοι όχι μόνο φρόντισαν να καταβάλλουν το δώρο του Πάσχα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά είναι και συνεπείς στις πληρωμές του. «Ευχαριστούμε τη διοίκηση για την καταβολή του δώρου του Πάσχα, αλλά και τη συνέπεια που επιδεικνύει απέναντι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο τρόπος λειτουργίας της, αποτελεί παράδειγμα προς μίμησης, είναι εγγυητής της ηρεμίας και της απρόσκοπτης λειτουργίας της ομάδας μας και κάνει όλους τους ποδοσφαιριστές περήφανους που ανήκουμε σε αυτή την ομάδα. Θα θέλαμε επίσης, να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και ευτυχία», αναφέρουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΒ.

Όλη η επικαιρότητα