Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Τέσσερα εκτός έδρας µατς «φωτιά» ξεκινούν από τη Γαστούνη!

Στις προπονήσεις επέστρεψαν στην Βάρδα ενόψει του Ηλειακού ντέρμπι με τον Αίαντα Γαστούνης.

Οι Φερεκίδης και Σωτήρης Μικελάτος αντιμετωπίζουν κάποια μικρό-προβλήματα τραυματισμών, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμοι για το τοπικό ντέρμπι με τον Αίαντα Γαστούνης. Στο ξεκίνημα ουσιαστικά ενός πολύ δύσκολου προγράμματος, με τέσσερα εκτός έδρας ματς!

Βέβαια μπορεί ο ΠΑΟΒ να έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα με τέσσερις αναμετρήσεις εκτός έδρας, όμως ένας σοβαρός ΠΑΟΒ, είναι ικανός για τα πάντα! Αναλυτικά οι «πράσινοι» παίζουν με Αία Γαστούνης (εκτός), Εθνικό Σκουλικάδου (εντός), Τσιλιβί (εκτός), Παναιγιάλειος (εκτός), ΡΕΠΟ, Ναυπακτιακός Αστέρας (έκτος). Πάντως από το ξεκίνημα ο ΠΑΟΒ μετράει καλύτερο ρεκόρ ομάδας εντός έδρας με 2/2/0, ενώ από την επανέναρξη τον Μάρτιο μετράει 1 νίκη εντός έδρας, 1 ισοπαλία εντός έδρας, 1 ήττα εκτός έδρας, αλλά και 4 γκολ σε τρία ματς, 5 γκολ.

Μιλώντας για το ντερμπι της Γαστούνης ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Μίκι Τσίρκοβιτς τόνισε: «Ο Αίας είναι μια εξαιρετική ομάδα. Διαθέτει κάποιες ποιοτικές μονάδες και είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Έχει καλή φυσική κατάσταση. Εμείς, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό, γνωρίζοντας ότι είναι ένα Ηλειακό ντέρμπι. Θα δουλέψουμε πάνω στην τακτική μας, και θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα λάθη μας, γιατί στο παιχνίδι αυτό, θα μετρήσει ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι». Όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΠΟ, το Κυριακάτικο ντέρμπι της Γαστούνης θα ξεκινήσει στις 5 μ. μ.!

Όλη η επικαιρότητα