Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: «Χωρίς εγγυήσεις δεν ξεκινάμε!»

Η  Γ΄  εθνική  ξεκινάει από  σήμερα  Δευτέρα προπονήσεις, και περί τα τέλη Μαρτίου, αναμένεται να ξεκινήσει και το Πρωτάθλημα. Με αφορμή λοιπόν το γεγονός αυτό , ζητήσαμε τη γνώμη των ανθρώπων του ΠΑΟΒ, οι οποίοι εμφανίζονται πολύ προβληματισμένοι, μιλώντας για βιαστική απόφαση των αρμοδίων, χωρίς προϋποθέσεις  και εγγυήσεις! Αναλυτικά τα όσα μας  δήλωσαν:

ΑΚΗΣ ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ(Γεν. Διευθυντής ΠΑΟΒ): «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις! »

«Έχουμε φτάσει στο σημείο, ποδοσφαιριστές να εναντιώνονται κατά των παραγόντων, παράγοντες κατά των ποδοσφαιριστών και φιλάθλων, κατά των παραγόντων, κατά πάντων. Γιατί όλοι αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο άνωθεν δεν είναι σε θέση να πάρουν σωστές αποφάσεις την ώρα που πρέπει. Με ποιές προϋποθέσεις, ποιος θα κάνει τα τεστ, πως θα τελειώσει το πρωτάθλημα, πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα, θα υπάρχουν υποβιβασμοί και πόσοι, θα υπάρχουν πρωταθλητές και σε ποια κατηγορία θα παίξουν? Με τους μικρούς που έχουν οι ομάδες θα παίξουν μπάλα Μάιο-Ιούνιο ή θα κοιτάξουν το μέλλον τους μέσα από τις εξεταστικές περιόδους και τις Πανελλαδικές που είναι αυτή την περίοδο συν το ότι πολλοί παίκτες μετά το Μάιο φεύγουν για να δουλέψουν στα νησιά όλη τη καλοκαιρινή περίοδο. Πως θα βγουν πέρα οι υποχρεώσεις των ομάδων όταν οι κύριοι χορηγοί είναι σε αναστολή και μιλάω για τις τοπικές επιχειρήσεις που είναι και ο βασικός χρηματοδότης των περισσότερων ομάδων σε αυτή την κατηγορία. Δηλαδή πατάμε το κουμπί και ξεκινάει η Γ Εθνική, γιατί έτσι βολεύει κάποιους ώστε να μην εκτεθούν και να μην πάρουν τις ευθύνες που επισύρουν οι βεβιασμένες αποφάσεις τους. Αρχές Νοεμβρίου διέταξαν… παύση χωρίς να υπάρχει αυτό το μέγεθος κρουσμάτων και περιμέναμε όλοι με τον καινούργιο χρόνο να ξεκινήσουμε και προγραμματίσαμε μία πιεσμένη χρόνια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και ούτε αυτό έγινε. Πως θα γίνονται μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών μου από το γειτονικό νομό και σε ενδεχόμενο έλεγχο ποιος θα απολογηθεί και ποιος θα πληρώσει τα πρόστιμα?. Όλα αυτά τα λέω όχι γιατί δεν θέλω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όπως ακούγεται από πολλούς, ρίχνοντας τις ευθύνες στους παράγοντες αλλά τα λέω γιατί βλέπω ότι δεν μπορεί να βγει λόγω αντικειμενικών δυσκολιών ένα πρωτάθλημα και δεν θα ήθελα να μην είμαι συνεπής απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μου»

ΜΙΚΙ  ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ(Τεχνικός ΠΑΟΒ):  «Μακάρι αλλά το βλέπω δύσκολο…»

«Σίγουρα η επιστροφή στα γήπεδα από σήμερα, και στις ομάδες της Γ΄ εθνικής είναι θετικό! Το ερώτημα όμως στην παρούσα φάση και μετά από μια τέτοια μακρά αποχή, είναι πόσες ομάδες είναι έτοιμες να κατέβουν, και πόσες θα μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα αυτού του πρωταθλήματος, χωρίς βέβαια και πάλι φιλάθλους, και χωρίς χορηγούς !  Θα  μπορέσουν αυτοί οι παράγοντες που «ματώνουν» καθημερινά, να ανταποκριθούν τώρα, έχοντας πλέον πληγεί και ίδιοι  στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις από αυτή τη μακρά καραντίνα! Άρα  αν δεν γίνουν διευκρινήσεις  και δεν ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα, αν δεν βοηθήσει η Πολιτεία και η ΕΠΟ , το βλέπω δύσκολο έως απίθανο,   να ξεκινήσει το πρωτάθλημα! Όσο για την ομάδα μου τον ΠΑΟ Βάρδας, όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς, είμαστε στην αναμονή! Αν κληθούμε βέβαια να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα, είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε, καθώς θα υπάρχει ο κίνδυνος  της τιμωρίας! Το θέμα όμως εδώ θα είναι πως θα επιστρέψουμε»?

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΟΣΗΣ(Αρχηγός ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ):  «Απόφαση  ώστε να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους!»

«Η αλήθεια είναι ότι μας χαροποιεί όλους η επιστροφή στις προπονήσεις, γιατί θα επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε μια ζωή, αλλά όμως με κάποιες προϋποθέσεις! Ιδίως δε, αν τηρηθούν τα πρωτόκολλα  υγείας, είναι σίγουρα θετικό, ύστερα από μια τόσο μακρά αποχή από τα γήπεδα. Το  ερώτημα  όμως είναι κατά πόσο μπορούν οι παράγοντες των ομάδων της Γ΄ εθνικής , να σηκώσουν από μόνοι τους, όλο αυτό το βάρος, όταν κάποιοι… έβγαλαν ναι απόφαση, επειδή πιέζονταν!! Άρα θα πρέπει η Πολιτεία η ΕΠΟ η έστω η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, να βοηθήσει στην παρούσα φάση!   Γιατί θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έτσι ώστε να μην σβήσει ο Ερασιτεχνικός  Αθλητισμός»!

Όλη η επικαιρότητα