Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Χωρίς Λιόση µε Βραχνέικα

Κανονικά συνεχίζεται στον ΠΑΟΒ, η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της επανεκκίνησης του Πρωταθλήματος και το πολύ καθοριστικό παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στη Βάρδα, κόντρα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, με ώρα έναρξης 4.30 μ. μ..

Ένα παιχνίδι που θα γίνει , στο «Γρηγόριος Καλάκος», στο οποίο επιστρέφουν οι «πράσινοι», δεκατρείς μήνες μετά το τελευταίο παιχνίδι τους εκεί και πριν κλείσει το γήπεδο για έργα. Φυσικά χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, καθώς το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Και μια ομάδα εντελώς ανανεωμένη, καθώς έξι παίκτες από την πρεμιέρα έχουν αποχωρήσει, και ήρθαν άλλοι οχτώ νέοι. Μιλάμε δηλ. για ένα ουσιαστικά νέο ρόστερ, το οποίο αποτελεί και ένα «στοίχημα» για τον Μίκι Τσίρκοβιτς και τους συνεργάτες του, Τάκη Μαντά και Γιάννη Παναγιωταρόπουλο, αν θα μπορέσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την πεντάμηνη αποχή.

Το βασικότερο όλων πάντως, με βάση τη νέα εκδοχή και το πρωτάθλημα του ενός γύρου, είναι το δύσκολο πρόγραμμα που έχουν οι «πράσινοι». Καθώς έως το τέλος του α΄γύρου, καλούνται να δώσουν μόνο τρία εντός έδρας ματς και πέντε ματς εκτός έδρας. Μοναδικό πρόβλημα για το Κυριακάτικο ματς ο τιμωρημένος «αρχηγός» Αντ. Λιόσης , που θα απουσιάσει. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες δείχνουν αισιόδοξοι και δυνατοί για την επιστροφή.

Όλη η επικαιρότητα