Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: ∆ήλωσε συµµετοχή σε πρωτάθληµα και κύπελλο, αλλά…

Δύπελλο).
ΟΜΑΔΑ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

Κανονικά χθες το μεσημέρι, ο ΠΑΟΒ δήλωσε συμμετοχή στην ΕΠΟ και στις δύο διοργανώσεις (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Την απόφαση της διοίκηση του ΠΑΟΒ να δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική και το Κύπελλο Ελλάδας, την τελευταία μέρα κατά την οποία έληγαν οι προθεσμίες, έκανε γνωστή ο Γεν. Διευθυντής του ΠΑΟΒ κ. Άκης Παλούμπης ο οποίος τόνισε:

«Σαν διοίκηση του ΠΑΟΒ, αποφασίσαμε να δηλωθεί η ομάδα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τις τελευταίες μέρες, δεν υπήρξε από πουθενά κάποια πρόταση να αποσυρθεί η ομάδα από τη Γ’ Εθνική και να πάει στο τοπικό. Συνεπώς, δεν είμαστε εμείς αυτοί οι οποίοι θα υποβιβάσουμε την ομάδα. Σαν διοίκηση, θα κάνουμε το καθήκον μας, που είναι να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλα τελείωσαν εδώ. Το μέλλον και την πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική, θα τα κρίνει η Βάρδα. Αν θέλουν την ομάδα να έχει καλή πορεία, θα τη στηρίξουν. Μόνη της η ομάδα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Ετσι την ερχόμενη Δευτέρα, επιστρέφοντας στη Βάρδα ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας και Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κ. Γιάννης Λέντζας, θα τα βάλουμε όλα κάτω.., και θα αποφασίσουμε οριστικά και αμετάκλητα, αν τελικά η ομάδα θα κατέβει ή όχι στο γήπεδο. Και εδώ θα επαναλάβω αυτό που είχα πει και προχθές, ότι: «Εδώ και τώρα να ενεργοποιηθεί η Βάρδα, πριν είναι αργά». Επαφή… με Δημ. Νόλη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Ζάκυνθο, κάποιοι παράγοντες του ΠΑΟΒ, έκαναν μια πρώτη διερευνητική επαφή, με τον πολύ γνωστό Μακεδόνα τεχνικό Δημήτρη Νόλη, ο οποίος είχε πετυχημένη παρουσία στο παρελθόν στον πάγκο της Ζακύνθου, και φέτος καθοδήγησε με επιτυχία τη μεγάλη έκπληξη της κατηγορίας, τον νεοφώτιστο Εθνικό Σκουλικάδου.

Ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός, παλιός στράικερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και ένας από τους μεγαλύτερους της δεκαετίας του ‘80 στη χώρα μας, αποχωρεί από τους Γαλανόλευκους του νησιού, με άγνωστο τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι ο ΠΑΟΒ.

Όλη η επικαιρότητα