Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Mε επιτυχία η επέμβαση στον Νίκο Μωραΐτη!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση αποκατάστασης χιαστού, στην οποία υποβλήθηκε ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΒ Νίκος Μωραΐτης(ΦΩΤΟ). Ο ποδοσφαιριστής από την Αχαΐα, τραυματίστηκε ως γνωστό στο παιχνίδι της Ζακύνθου απέναντι στο Τσιλιβή.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, από τον γιατρό Χρήστο Θέο. Ο Μωραΐτης, θα χάσει φυσικά το τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα, και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, με την έναρξη της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Φιλικά με τον Ηλειακό Λεχαινών για την ακαδημία

Οι μικροί φίλοι του ΠΑΟΒ, χάρηκαν το παιχνίδι μετά από μήνες απραξίας.

Με αφορμή ότι βάση συνθηκών ήταν ο τελευταίος αγώνας στο γήπεδο στο τέλος προσφέρθηκαν από την διοίκηση της ομάδας φρούτα και αρκετές γευστικές εκπλήξεις που για την επιμέλεια τους φρόντισε η pizzeria Latino για όλους τους παρευρισκόμενους. Τα τμήματα υποδομής θα συνεχίσουν να έχουν δυναμική παρουσία, τόσο στο Πανηλειακό τουρνουά ακαδημιών, όσο και στο 2nd goalkeeper camp διοργανώσεις που διεξάγονται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ.

Καλή επιτυχία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, καθώς και σε όλες και όλους μαθήτριες και μαθητές που θα λάβουν μέρος σε αυτήν την διαδικασία. Μπορεί η πορεία των ονείρων και τον φιλοδοξιών να περνάει από τις εξετάσεις, αλλά συνεχίζετε και μετά από αυτές . Και μην ξεχνάμε η επιτυχία φέρνει πάντα επιβράβευση αλλά και η αποτυχία σμιλεύει ιδανικά για το μέλλον σας. Καλή δύναμη σε όλους.

Όλη η επικαιρότητα