Ελλάδα

Πιερία: Συγκλονίζει η μάνα μου έμεινε τρεις μέρες σε χαράδρα μαζί με την κόρη της μετά από τροχαίο

ΦΩΤΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Ακούστε το άρθρο

Μάνα και κόρη έμειναν για ημέρες εγκλωβισμένες μέσα στο αυτοκίνητο, σε βάθος δεκάδων μέτρων

Δύο βδομάδες μετά το τέλος της περιπέτειας, η μητέρα μιλάει για πρώτη φορά και περιγράφει σκηνές που θα μείνουν όπως λέει ανεξίτηλα χαραγμένες μέσα της.

Πιερία: Το τηλεφώνημα που έσωσε μάνα και κόρη στη χαράδρα – Αγνοούνταν 3 μέρες και ανασύρθηκαν σώες

Η 51χρονη μητέρα που οδηγούσε και η 36χρονη κόρη της, που καθόταν πίσω ξεκίνησαν από το σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη για τη Λάρισα. Λίγες ώρες μετά το αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο στο 23ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού, με αποτέλεσμα μάνα και κόρη να παγιδευτούν τραυματισμένες.

Όπως είπε στο Mega η μητέρα οδηγός, έχασε τον έλεγχο στο σημείο, όταν η κόρη της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έπαθε κρίση και άρχισε να της τραβάει τα μαλλιά.

«Λιποθύμησα για ένα διάστημα που με πήρε η κατρακύλα, αλλά μετά συνήλθα. Δεν φαινόμασταν καθόλου και άκουγα τα αυτοκίνητα που περνούσαν, αλλά βοήθεια από πουθενά. Εγώ σταμάτησα σε ένα βραχάκι και η Κατερίνα είχε κατρακυλήσει προς τα κάτω τέρμα και δεν την έβλεπα καθόλου. Μόνο τη φωνή της άκουγα. Έχασα και το παιδί μου έλεγα θα πεθάνω και εγώ. Τρεις μέρες και τρεις νύχτες ήμασταν εκεί, το παιδί χαμένο και δεν το έβλεπα. Πήγα να πάρω τη στροφή με τραβούσε η κόρη και δεν κατάλαβα πώς φύγαμε στον γκρεμό. Μακάρι το παιδί μου να βγει αλώβητο από το χειρουργείο. Αυτό έχω άγχος τώρα και μεγάλη αγωνία. Το βλέπω και κόβεται η ψυχή μου. Οι καρδιοχειρουργοί πρέπει να καθαρίσουν το αίμα από τα πνευμόνια», ήταν τα λόγια της μητέρας.

Οι Αρχές έφτασαν στο σημείο τρεις μέρες μετά. Εντόπισαν την ακριβή θέση από το στίγμα του κινητού τηλεφώνου και η περιπέτειά τους ολοκληρώνεται.

Για την κόρη όμως θα ξεκινήσει μια δεύτερη, για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της. Δίπλα τους βρίσκονται διαρκώς οι στενοί συγγενείς τους, που για τρεις μέρες είχαν χάσει τον ύπνο τους.

Το μυαλό όλων βρίσκεται στην 36χρονη εν αναμονή του χειρουργείου που πρόκειται να κάνει.

Πηγή: newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα