Αθλητισμός

Ποδηλατόδρομος Πύργου: Πρωταθλητής στους Έφηβους  με  τον Δ. Δούζα  και  Μάστερ Α με  τον Δ. Μπέρτσο στην Μεγαλόπολη!

Την Κυριακή που μας πέρασε ο Π.Τ.Σ. Πύργου  Ποδηλατοδρόμος  στέφθηκε Πρωταθλητής  Δυτ. Ελλάδας & Πελοποννήσου στο αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου με τον καταπληκτικό Διονύση Δούζα στους Έφηβους και τον Διονύση Μπέρτσο στους Μάστερ Α.

Στην Μεγαλόπολη η εκκίνηση δόθηκε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες  για έναν αγώνα 87 χλμ με δύσκολο τερέν. Στην εκκίνηση βρέθηκαν για τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου ο Γιάννης Καράμπαλης, ο Διονύσης Μπέρτσος και ο Διονύσης  Δούζας.

Οι 3 αθλητές της ομάδας του Πύργου πλασαρίστηκαν από την αρχή στην κεφαλή του πελοτόν. Ο Δούζας από την πρώτη στιγμή έδειξε πως ήθελε την νίκη μαζί με τον Μπέρτσο που δεν άφησαν αναπάντητη καμία επίθεση, Τελικά στον δεύτερο γύρο και περίπου στο 55 χλμ ο Διονύσης Δούζας έβγαλε με μια σόλο επίθεση τον Ποδηλατοδρόμο στην κορυφή και αποσπάστηκε και μεγάλωνε την διαφορά με το πέρασμα του χρόνου, Κάτι που τον έστεψε Πρωταθλητή Δυτ, Ελλάδας και Πελοποννήσου  για το 2020 και 2ο στην Γενική κατάταξη.

Την ίδια ώρα ο Διονύσης Μπέρτσος κρατούσε δυνατά κάτω από τις λυσσαλέες  επιθέσεις 3 αθλητών που δεν κατάφεραν να τον λυγίσουν αφού 200 μ. πριν  τον τερματισμό με ένα δυνατό σπρίντ κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλητής στην κατηγορία  φέρνοντας τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου για δεύτερη φορά στην κορυφή του βάθρου. Τέλος ο Καράμπαλης έκανε έναν καλό αγώνα και είχε ένα καλό πλασάρισμα για την ομάδα. Την αποστολή της ομάδας συνόδευσε και είχε την υποστήριξή τους ο Σάκης Μαντάς .

Όλη η επικαιρότητα