Ποδόσφαιρο

Ποδοσφαιρική Ομάδα Δικηγόρων Ηλείας: Με Κέρκυρα και Αριστοτέλη στην τελική φάση της Ροδόπης

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης η κλήρωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις αρχές του Ιουλίου στη Ροδόπη.

Πρόκειται για μία σπουδαία διοργάνωση που υπό κανονικές συνθήκες θα αποτελούσε σημείο αναφοράς για τη Θράκη και τουριστική ανάσα για την περιοχή μας. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σε live streaming δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να μάθουν απευθείας τους ομίλους.

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Ίτσας, ο οποίος ευχήθηκε να κυλήσουν όλα ομαλά και να ανταμώσουν όλοι στη Ροδόπη το καλοκαίρι ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν τα λεγόμενα των κ. Πουλακίδα και Ραγκούση αντιπροέδρου και μέλους της οργανωτικής επιτροπής αντίστοιχα. Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Κομοτηνής κ. Κίμωνας Λεχούδης ευχήθηκε να ευνοήσουν οι συνθήκες και να υποδεχθεί η Κομοτηνής τις αποστολές των δικηγορικών ομάδων Την κλήρωση πραγματοποίησαν οι κ. Ίτσας, Πουλακίδας και ο Αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Λεχούδης ενώ στο κλείσιμο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Νεστορίδης, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ροδόπης.

Για την ιστορία, η Ηλεία κληρώθηκε στον Ζ’ Όμιλο με αντιπάλους την Κέρκυρα και τον Αριστοτέλη.

Όλη η επικαιρότητα